Setari Cookie-uri

Escape Plan: Testul Suprem

Ray Breslin (Silvester Stallone) este cel mai bun expert in probleme de securitate in cadrul inchisorilor - acesta le construieste, le securizeaza si, cel mai important, le testeaza incercand sa evadeze din ele. Ray este platit cu foarte multi bani pentru a inscena evadari din cele mai bine pazite inchisori, iar de-a lungul timpului a fost inchis in penitenciare de maxima securitate, conduse de Biroul Federal al Penitenciarelor, reusind sa scape de fiecare data.

Atunci cand Ray si partenerii sai de B & C Security, Abigail (Amy Ryan), Hush (Curtis “50 Cent” Jackson) si Lester (Vincent D’Onofrio) primesc de doua ori mai multi bani pentru a evalua Mormantul, o inchisoare privata de maxima securitate construita conform principiilor lui Breslin, el nu poate sa nu accepte o astfel de provocare. Pentru a simula o incarcerare reala, localizarea inchisorii va ramane necunoscuta, iar Breslin nu va putea comunica in nici un fel cu echipa lui.

Odata ajuns inauntru, Breslin descopera ca Mormantul este cladire cu tehnologie de ultima ora, unde sunt inchisi unii dintre cei mai periculosi criminali ai lumii. Un labirint nesfarsit de celule cu pereti de sticla, aflate in permanent sub supraveghere video si intesata cu gardieni mascati, inarmati pana in dinti, Mormantul pare sa nu permita nici un fel de scapare. Si cum nu se putea mai rau, gardianul Willard Hobbes (Jim Caviezel), caracterizat de un sadism iesit din comun, pare ca si-a stabilit propria misiune: aceea de a-i distruge pe detinutii care nu se supun regulilor lui, asa cum este si Breslin. Si este in stare sa nu se dea inlaturi de la nimic pentru asta.

Citește și:

Atunci cand Breslin incearca sa foloseasca codul de evacuare presetat pentru a se elibera, Hobbes pretinde ca nu stie despre ce este vorba. Realizand ca i s-a intins o capcana, Breslin nu are de ales si se vede nevoit sa apeleze la misteriosul Emil Rottmayer (Arnold Schwarzenegger) pentru a-l ajuta sa supravietuiasca violentei si uneltirilor din Mormant.

Escape Plan - Testul suprem / Escape Plan ii are in distributie pe Sylvester Stallone (Eroi de sacrificiu, Rocky), Arnold Schwarzenegger (Ultima reduta, Terminatorul), Jim Caviezel (Patimile lui Iisus), Curtis “50 Cent” Jackson (The Frozen Ground, Fire with Fire), Sam Neill (Jurassic Park, Vanatoarea lui Octombrie rosu), Vinnie Jones (Unde dai si unde crapa, Jocuri, poturi si focuri de arma), Faran Tahir
(“Warehouse 13,” Star Trek), Vincent D’Onofrio (“Lege si ordine: Intentii criminale,” Platosa de metal) si Amy Ryan (Disparuta fara urma, “The Office”).

Citește și:

In regia suedezului Mikael Hafstrom (Ritul, Raul), filmul Escape Plan: Testul suprem va putea fi vizionat incepand cu 25 octombrie la: Hollywood Multiplex, Movieplex, The Light Cinema, Grand Cinema Digiplex Baneasa, reteaua Cinema City (Arad Atrium, Arad Galleria, Bacau, Braila, Cluj Iulius, Cluj Polus, Constanta, Cotroceni, Ploiești, Sun Plaza, Targu-Mureș), Cinema Glendale (București), Palace (Oradea), Cortina (Oradea), Cityplex (Constanța, Brașov), Grand Mall (Satu Mare), Cinema Dacia (Buzau), 3D Colours Cinema (Craiova), precum si la Cinema Ostroveni din Ramnicu Valcea.

Vizionare placuta


Kudika
21 Octombrie 2013
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.