Setari Cookie-uri

Barbatii de pe canapeaua mea. Povesti adevarate despre sex, dragoste si psihoterapie

Barbatii de pe canapeaua mea. Povesti adevarate despre sex, dragoste si psihoterapie face parte din colectia Dezvoltare personala a editurii Litera si se bazeaza in totalitate pe experientele profesionale si personale ale autoarei, Brandy Engler, doctor in psihologie. In prezent, dr. Engler locuieste alaturi de sotul ei in Los Angeles, unde are un cabinet de succes.

Cartea este disponibila pe Elefant.ro

Pret: 23,62 lei

Lucrarea de fata relateaza experienta ei din primul an de practica profesionala in New York. Numele pacientilor au fost, desigur, schimbate, dar problemele lor si discutiile din cadrul sedintelor de psihoterapie sunt redate cu fidelitate. Facem cunostinta, rand pe rand, cu David, seducatorul de profesie, cu o cariera infloritoare pe Wall Street si o iubita manechin profesionist, pe care insa nu se poate abtine sa n-o insele; cu Charles, introvertitul neincrezator in propriile forte, pe cale sa se desparta de logodnica lui; cu Mark, membru al comunitatii sado-maso si multi altii. Capitolele care vorbesc despre terapia de grup, unde barbatii discuta impreuna despre sentimente ca furia sau euforia, sunt la fel de interesante. Iar autoarea nu se da in laturi cand vine vorba sa discute despre propria ei viata sentimentala.

Citește și:

Barbatii de pe canapeaua mea nu este o carte tipica de dezvoltare personala. Nu exista concluzii definitive sau generalizari facile. Dar este o lectura care spulbera multe clisee legate mai ales de felul in care isi imagineaza femeile asa-zisa gandire tipic masculina. Altfel spus: ce gandesc barbatii, ce simt barbatii, tot ce trebuie sa stie o femeie. Cartea a fost scrisa in colaborare cu David Rensin, autor de succes, ale carui lucrari au figurat pe lista bestsellerurilor New York Times.

„Modalitatile prin care o femeie poate cauta adevarul despre iubire sunt numeroase. Unele participa la cursuri de meditatie sau intreprind, singure, calatorii in pustietate. Unele cumpara mormane de carti de dezvoltare personala, se aventureaza in lumea intalnirilor pe internet sau se antreneaza pentru maraton.“

Citeste aici o recenzie a cartii Barbatii de pe canapeaua mea. Povesti adevarate despre sex, dragoste si psihoterapie.

Citește și:

Foto prima pagina: Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2013
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.