Setari Cookie-uri

Premiera: Supravietuitorul

Bazat pe fapte reale de eroism si curaj, Supravietuitorul spune povestea incredibila a patru soldati membri ai trupelor speciale SEAL plecati intr-o misiune sub acoperire pentru a neutraliza un lider al-Qaeda, si care sunt prinsi in ambuscada de catre inamic in muntii Afganistanului

Scenariul si regia: Peter Berg
Cu: Mark Wahlberg, Taylor Kitsch, Eric Bana, Ben Foster, Emile Hirsch.
PREMIERA: 24 ianuarie 2014

Bazat pe fapte reale de eroism si curaj, Supravietuitorul spune povestea incredibila a patru soldati membri ai trupelor speciale SEAL plecati intr-o misiune sub acoperire pentru a neutraliza un lider al-Qaeda, si care sunt prinsi in ambuscada de catre inamic in muntii Afganistanului. Pusi in fata unei decizii morale imposibile, izolati si fara speranta sa primeasca vreun ajutor, soldatii sunt inconjurati de forte talibane mult mai numeroase si pregatite de razboi. Cei patru se vor confrunta cu o soarta inimaginabila, asa ca vor fi nevoiti sa gaseasca rezerve nebanuite pana atunci de forta si curaj pentru a ramane in lupta pana la final.

Distributia e condusa de MARK WAHLBERG (The Fighter, Contraband), in rolul lui Marcus Luttrell, autorul romanului autobiografic “Lone Survivor,” care a devenit reursa motivationala datorita lectiilor despre forta spiritului uman atunci cand suntem impinsi peste limitele mentale si fizice. Alaturi de Wahlberg, in rolurile unor soldati de elita ii regasim pe TAYLOR KITSCH (Savages, Friday Night Lights), in rolul lui Michael Murphy, EMILE HIRSCH (Into the Wild, television’s Bonnie and Clyde), in rolul lui Danny Dietz, precum si pe BEN FOSTER (3:10 to Yuma, Kill Your Darlings), in rolul lui Matthew “Axe” Axelson si pe ERIC BANA (Star Trek, Hanna), in rolul lui Erik Kristensen, comandantul lor din Afghanistan.

Citește și:

In alte roluri apar ALI SULIMAN (The Kingdom) in rolul lui Mohammad Gulab, un satean afgan care il protejeaza pe Luttrell cand talibanii vin sa-l execute, ALEXANDER LUDWIG (The Hunger Games), in rolul lui Shane Patton, unul din cei mai tineri membrii ai echipei SEAL 10, YOUSUF AZAMI (Brothers), in rolul lui Ahmad Shah, un comandant superior taliban, cel care orchestreaza atacul, precum si SAMMY SHEIK (Transformers: Dark of the Moon), in rolul lui Taraq, mana dreapta a lui Shah, un individ extrem de periculos.

Scenariul si regia ii apartin lui PETER BERG, iar filmul se bazeaza pe romanul “Lone Survivor”, scris de ofiterul in retragere MARCUS LUTTRELL impreuna cu PATRICK ROBINSON.

Vizionare placuta


Kudika
7 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.