Setari Cookie-uri

Femei inteligente, relatii sanatoase

Cartea pe care ar trebui s-o citeasca orice femeie, inainte de a stabili relatii.

Produs publicat in 2013 la For you si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Augusto Cury
Pret: 18,00 lei

Prezentare

In cartea Femei inteligente, relatii sanatoase, publicata la editura For you, Augusto Cury prezinta o analiza fantastica a femeii, a emotiilor ei, a relatiilor, temerilor, nazuintelor si dorintelor ei. Autorul identifica paisprezece tipuri de femei, intre care: tipul analitic, contemplativ, impulsiv, dependent, autoritar, analizand latura pozitiva si latura negativa a fiecarui comportament.

Cury afirma ca fiecare femeie se poate transforma, printr-o autodefinire si o reflectie echilibrata, lasand deoparte sentimentul de vinovatie si auto-pedepsirea si recuperandu-si stima de sine si sanatatea emotionala. Cartea abordeaza si alte teme foarte prezente in universul feminin, precum gelozia, teama de a pierde, excesul de munca si tiparele tiranice de frumusete.

Citește și:

Femeile vor cunoaste legile fundamentale ale relatiilor sanatoase si greselile capitale ale unei relatii nesanatoase si vor invata sa-si transforme atitudinile, prin autocontrolul gandurilor si al emotiilor.

La sfarsitul fiecarui capitol, Cury le ofera barbatilor cateva fraze-sfaturi, care ii vor face sa reflecteze asupra femeilor din viata lor (iubite, sotii, fiice, mame, prietene…) pentru ca, impreuna, sa construiasca o poveste de dragoste, curata si inteligenta.

Foto prima pagina: femeie fericita, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
14 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.