Setari Cookie-uri

Weekend-ul concertelor de neratat

Distractie cat cuprinde!

Dupa o perioada in care nu a mai iesit nimeni la concerte si evenimente, intrucat cu totii ne-am asezat langa brad pentru a ne bucura de Sarbatorile de Iarna cu familia, weekend-ul acesta este plin de concerte, de la trupe mai mult sau mai putin cunoscute, de toate genurile si pentru toate gusturile.

Ma iubeste femeile” sau “Mai stii” sunt doar cateva dintre piesele fredonate de fanii Mihai Margineanu si nu numai. Cert este ca incepem weekend-ul in forta cu un concert Margineanu care o sa va aduca multa energie. Biletul este 30 de lei, asa ca si daca ati ramas cu buget mai redus dupa sarbatori nu este o problema acest lucru.

Daca nu va place Margineanu si totusi vreti sa ajungeti la un concert in acest final de saptamana, atunci va recomandam sa va alegeti dintre The Infidels din Question Mark sau concertul Avenue din The Tube.

Citește și:

Sambata tot la concert suntem invitati. Cuantune a lansat un clip recent si ne invita si la cantare live la Clubul Taranului Roman.

La Godot ne incanta Quintet-ul Breeze, care are in spate o echipa de profesionisti cu peste 15 ani de experienta in show biz si muzica instrumentala de calitate.

Tot sambata, la Hard Rock Café, avem hituri live cantate de parca de Mr. Big si The Scorpions, numai ca este vorba despre concertul Laurentiu Guran & Asha.

Si daca vreti ceva special, atunci „La traviata” de Giuseppe Verdi, spectacol-aniversar Elena Mosuc de la Opera Nationala Bucuresti ar trebui sa fie perfect.

Duminica totul este despre relaxare, tocmai de aceea va recomandam sa o incepeti cu o priveliste frumoasa, la Turnul de apa si arta Make a Point.

Cititi despre mai multe evenimente pe getlokal.ro.

Vizionare placuta


Kudika
17 Ianuarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.