Kudika
5 Februarie 2014

Jack asteapta in camera 13 a unui motel izolat sosirea lui Dragna, dar afla ca nu e singurul care a fost chemat acolo. Niciunul nu are habar de ce a fost chemat acolo.

Regia: David Grovic
Scenariul: David Grovic si Paul Conway
Cu: John Cusack, Robert De Niro si Rebecca Da Costa
PREMIERA: 28 februarie 2014
DISTRIBUIT DE RO IMAGE 2000 SI PROGRAMS4MEDIA

ARME, CRIME SI… O GEANTA este un thriller cu accente de comedie neagra care spune povestea lui JACK (John Cusack), un tip dur mereu urmarit de ghinion, dar cu suflet bun care este angajat de DRAGNA (Robert De Niro), un mafiot cu faima, sa duca la bun sfarsit un comision pe cat de simplu, pe atat de neobisnuit.

Jack asteapta in camera 13 a unui motel izolat sosirea lui Dragna, dar afla ca nu e singurul care a fost chemat acolo, caci incep sa-si faca aparitia tot felul de personaje dubioase. Niciunul nu are habar de ce a fost chemat acolo.

Urmeaza o noapte sangeroasa, in care drumurile lui Jack se intretaie cu cele ale frumoase RIVKA (Rebecca Da Costa), o femeie a carei viata va fi legata din acea noapte pentru totdeauna, emotional si fizic, de cea a lui Jack. Cand Dragna soseste, in sfarsit, la motel, se lasa cu urmari extreme pentru toti cei implicati.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.