Setari Cookie-uri

Cine prinde mireasa?

In rolurile principale: TU, Printesa si Bestia, Fantoma de la Opera, Cenusareasa, Superman, Vrajitorul din Oz & Pantera Roz si Omul Invizibil.

ALERG CARNAVALUL
prezinta blockbusterul
HERASTRAU, 01 martie!

In rolurile principale: TU, Printesa si Bestia, Fantoma de la Opera, Cenusareasa, Superman, Vrajitorul din Oz & Pantera Roz si Omul Invizibil.

Scenariul (pe scurt): In dimineata primei zile de primavara, la ora 11 fix, o mica armata de copii si parinti costumati, pornesc de la Debarcader intr-o alergare distractiva dus-intors, pe Aleea Trandafirilor. Este MINITURA de 1 km.

Baloane colorate se inalta spre cer, multimea striga: "daca termini minitura, vei primi o prajitura" (nu s-a gasit nici o rima cu fructe sau legume).

Cu totii se intorc fericiti la SOSIRE, multimea ii aplauda si organizatorii premiaza fiecare tanar participant.

La 11.30 se dezlantuie CURCUBEUL! Este startul probelor de 6 km si 12 km, individual, copii si parinti si perechi. Marii campioni ai distractiei, asfaltului, creativitatii, incercatului marii cu degetul, curiosii, indiferentii si scepticii, se aliniaza la start.

Citește și:

Aici intra in scena Mireasa! Nu a furat-o nimeni, insa cine o intalneste si o atinge, va primi din partea ei un talisman. Patrupezii ii pot lua urma, cei cu privirea agera sau foarte iuti de picior o pot identifica pe traseu. La final talismanele se preschimba in cadouri.

Va fi (mai ceva ca in) Razboiul Stelelor!

Pentru marea premiera, inscrieri AICI.

Foto prima pagina: mireasa alergatoare, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Februarie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.