Setari Cookie-uri

O femeie

In aceasta enciclopedie erotica (precum este definit volumul O femeie de catre un important critic literar din Ungaria), autorul sugereaza cu mare subtilitate si ironie ca nu exista nimic comun in intamplarile amoroase, ba mai mult, ca nici macar nu exista intamplari amoroase.

Produs publicat in 2008 la Curtea Veche si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Peter Esterhazy
Pret: 16,94 lei

Prezentare

In aceasta „enciclopedie erotica“ (precum este definit volumul O femeie de catre un important critic literar din Ungaria), autorul sugereaza cu mare subtilitate si ironie ca nu exista nimic comun in intamplarile amoroase, ba mai mult, ca nici macar nu exista intamplari amoroase.

Exista pur si simplu intamplari si stari incalculabile pe care femeia si barbatul le infaptuiesc si le traiesc in numele dragostei. „Peter Esterhazy nu doreste altceva decat sa inteleaga misterul; iar daca exista o femeie care nu intelege ce anume gandeste sotul, iubitul, partenerul ei, neaparat trebuie sa citeasca aceasta carte. Va fi cu o iluzie romantica mai saraca, dar in mod sigur va fi mai desteapta si mai inteleapta“ - este de parere reputatul critic literar din Danemarca, Erik Svedsen.

Citește și:

Foto prima pagina: Depositphotos

Vizionare placuta


Kudika
17 Aprilie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.