Designer’s Drive-in prezinta exclusiv designeri de moda de pe piata romaneasca care vor fi prezenti cu colectii capsula special realizate pentru acest eveniment.

Play Design Fair -upcycling si posibilitati infinite in design

Designerii participanti la aceasta editie sunt: 109, Adelina Ivan, Atelier Atu, Carla Szabo, Claudia Castrase, Fandacsia, Irina Marinescu, Lady Magpie, Lana, Le Petit Indigent, Pam Pam, Pas Du Tout, Patzaikin si RO Select.

Bistro Chez Elvire, situat in gradina Institutului Francez, in vecinatatea Cinematografului Elvire Popesco, e un spatiu cultural outdoor de intalnire al oamenilor frumosi din Bucuresti, al iubitorilor de film, de teatru, de cultura franceza si al celor care cauta o alternativa la terasele aglomerate din centrul istoric al Bucurestiului.

Continuand seria manifestarilor culturale de anul trecut, Chez Elvire gazduieste saptamanal proiectii de filme, piese de teatru in aer liber, targuri, pop-up shop-uri, si alte eveniment speciale.

Un proiect al The Institute, Romanian Design Week este un eveniment anual care promoveaza designul romanesc contemporan drept instrument ce poate contribui la progresul social, economic si cultural.

Este primul proiect dedicat in intregime designului romanesc, care se adreseaza atat publicului, cat si profesionistilor. In fiecare an, Romanian Design Week traseaza o harta a evenimentelor si spatiilor ce promoveaza designul. In 2014, RDW va avea loc in perioada 16-25 mai.

Romanian Design Week include in programul din 2014 o expozitie centrala care va prezenta 150 de designeri si peste 350 de lucrari definitorii pentru tema de anul acesta – "Design in spatiul public", precum si 60 de evenimente colaterale, ce au fost selectate in urma unui apel de proiecte care s-a derulat la inceputul anului.

Romanian Design Week Preview: 17-26 mai 2013
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: