Setari Cookie-uri

Grace de Monaco

Sunt fiinte care nu se sting niciodata

Produs publicat in 2014 la Corint si disponibil pe Elefant.ro
Pret: 12,45 lei
Autor: Jean Des Cars

Prezentare

Grace de Monaco - destinul unei printese nemuritoare

„Sunt fiinte care nu se sting niciodata“, spunea Grace. Cuvinte care i s-ar potrivi ei insesi: caldura pe care o emana Grace de Monaco nu va disparea niciodata, pentru ca amintirea ei a ramas gravata in sufletele noastre.

Un star autentic, o vedeta rasplatita cu un Oscar, trei Golden Globe si mai multe premii ale criticilor de film, actrita-fetis a lui Alfred Hitchcock, care a stiut sa-i puna in valoare distinctia, superioritatea si frumusetea, Grace Kelly l-a intalnit pe Printul Rainier la Festivalul de la Cannes in 1955. Mai intai in secret, apoi in vazul lumii intregi, idila lor a devenit o adevarata poveste de dragoste, iar nunta celor doi, numita „nunta secolului XX“, a unit intr-un mod spectaculos glamourul hollywoodian cu sobrietatea monarhica a Vechiului Continent.

Citește și:

Jean des Cars, cunoscut scriitor si jurnalist, si-a pus semnatura pe biografia, entuziasta si plina de forta, a unei mari doamne, pe care scriitorul Anthony Burgess o compara cu o zeita si despre care Cary Grant repeta la nesfarsit: „Ne lipseste.“

Foto prima pagina: grace kelly, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
27 Mai 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.