Setari Cookie-uri

Casa ingerilor

Personajul principal al acestui roman este Antonin Dampierre, in varsta de treizeci de ani, preocupat de infatisarea sa, un barbat ca oricare altul. Sau, cel putin, asa pare.

Produs publicat in 2013 la Trei si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Pascal Bruckner
Pret: 24,85 lei

Prezentare

Autorul reflecteaza asupra decaderii umane si a contrastului izbitor dintre viata „civilizata“si cei aflati pe treapta cea mai de jos a ierarhiei sociale. Oare cersetorii sunt reversul fatal al societatii noastre ultraigienizate? Cartea a aparut la editura Trei in colectia Fiction Connection.

„Personajul principal al acestui roman este Antonin Dampierre, in varsta de treizeci de ani, preocupat de infatisarea sa, un barbat ca oricare altul. Sau, cel putin, asa pare. Lucreaza intr-o agentie imobiliara de lux pana intr-o zi, cand rateaza o tranzactie din cauza doi betivi, se repede la unul dintre ei si il omoara in bataie. Antonin are un moment de iluminare: vrea sa purifice lumea de cersetori. Incepe cautarea halucinanta prin Parisul epavelor umane, unde o cunoaste pe Isolde de Hauteluce, un fel de mama a ranitilor. Va reusi aceasta eroina dedicata intru totul umanitatii sa-l salveze pe Antonin de el insusi?“ - Pascal Bruckner

Citește și:

Citeste aici o recenzie a cartii Casa ingerilor.

Foto prima pagina: aripi de inger, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
4 Iunie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.