Creative Fashion Festival, targ dedicat originalitatii!

Creative Fashion Festival, targ dedicat originalitatii!
Kudika
18 Iulie 2014

Creatii vestimentare, bijuterii handmade, accesorii vintage si cosmetice bio intr-un eveniment hot!

19 si 20 iulie – La Historia – Centrul Vechi

Bijuterii handmade, haine vintage, creme bio, obiecte inedite, ultimele creatii ale tinerilor designeri autohtoni, precum si multe alte minunatii pregatite sa reinventeze universul feminine, vin la cel mai inovativ targ al acestei veri - Creative Fashion Festival.

Un eveniment care va crea istorie gratie multitudinii de produse, curcubeului de culori si talentului participantilor, relevat in fiecare obiect, – instrumente perfecte pentru a face din week-endul 19-20 iulie o experienta de shopping deosebita.

Totul se va petrece intr-o locatie cu traditie din Centrul Vechi al capitalei - La Historia (Str. Sf Dumitru, nr. 3), gazda ce va fi bucuroasa de oaspeti si ii va astepta cu bauturi reci ca gheata savurate intr-o ploaie fina de stropi de apa.

Totodata pe parcursul celor doua zile, intre orele 12:00 -20:00, organizatorii pregatesc surprize pe placul tuturor. De la discounturi spectaculoase si pana la prezentari de moda, sedinte de make-up by Elena Panait, vizitatorii vor avea toate motivele pentru a-si petrece zilele libere sub semnul relaxarii, bunei dispozitii si distractiei.

Si inca un cadou de la organizatori! Pentru ca sunt convinsi de interesul masiv, organizatorii Mercada Communication ofera intrarea gratuita! Mai multe informatii puteti gasi pe www.facebook.com/targhandmade.

Vizionare placuta

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.Setari Cookie-uri