Setari Cookie-uri

Scoala de fete fotogenice - Fii vedeta vietii tale!

Ti-e teama sa te arati lumii? Iti este greu sa vorbesti in public? Crezi despre tine ca nu esti fotogenica? Gata cu limitarile si prejudecatile!

Scoala de fete fotogenice este locul potrivit in care sa descoperi ca atitudinea, spontaneitatea si naturaletea se slefuiesc. In serii de cate 6 ateliere, vei avea ocazia sa lucrezi interactiv asupra ta, sub indrumarea unor oameni care au darul de a te pune in lumina. Vei parcurge un traseu bine structurat, de cunoastere de sine si de identificare a ceea ce te reprezinta cu adevarat, iti vei descoperi propria frumusete, vei deprinde tehnicile de expresie necesare pentru a te exprima autentic si pentru a te face bine vazuta. La finalul cursurilor vei putea sa te prezinti in mod natural atat pe scena, cat si pe coperta unei reviste. Fii vedeta vietii tale!

Scoala de fete fotogenice reprezinta un program de dezvoltare personala pentru definirea imaginii de sine si consta in ateliere de atitudine, stil si imagine feminina.

Complexe, sensibile, in tranzitie, aglomerate, fericite, preocupate, singure, casatorite, divortate, mame sau fiice, realizate sau in curs de... , toate femeile merita sa fie puse in valoare. Fiecare are ceva de spus, de aratat, de oferit, chiar daca, poate, nu stie cum, sau nu gaseste locul potrivit si auditoriul pe masura. Dar, indiferent de felul in care isi traiesc viata in prezent, de provocarile sau de zbuciumarile care le cuprind, toate femeile vor sa fie intelese si bine vazute”, arata Amalia Savinescu, photographic coach si initiatoarea proiectului.

Citește și:

In goana catre ziua de maine, uitam sa traim astazi si omitem sa ne construim amintiri. Asteptam diverse momente cheie pentru a ne acorda atentia cuvenita si ne amintim de feminitatea noastra doar la evenimente formale, in loc sa facem din fiecare zi o ocazie in care sa ne sarbatorim si sa ne valorizam. Pentru toate femeile care nu stiu cat sunt de frumoase, am conceput o comunitate si un cadru structurat de dezvoltare personala prin definirea imaginii de sine. Bazata pe psihologie aplicata, miscare scenica, coaching si fotografie, Scoala de fete fotogenice propune o abordare practica printr-o serie de ateliere de atitudine, stil si imagine pentru cele care vor sa fie bine vazute”, mai spune Amalia Savinescu.

Scoala isi deschide portile vineri 17 octombrie 2014. Primul weekend al Scolii de fete fotogenice beneficiaza si de prezenta actritei Carmen Lopazan. Vino cu noi!

Citește și:

Orar:

Vineri 17 octombrie
18.30 – 21.00
Atelier 1: Sa ne intelegem. Cate ferestre are feminitatea?

Sambata 18 octombrie
11.00-18.00
Atelier 2: Istoria si varstele frumusetii. Cum ne privim in oglinda?
Atelier 3: Asuma-ti rolul, nu juca teatru!
Atelier 4: Defineste-ti stilul. Kit de calatorie

Duminica 19 octombrie
11.00-16.30
Atelier 5: Fii vedeta vietii tale! Fotografia de coperta
Atelier 6: Exercitii de atitudine si posing

Intr-un cadru intractiv, iti vei descoperi feminitatea si frumusetea autentica. Prin intermediul jocului, vei indeparta piedicile imaginare si iti vei antrena talentele.
Vom petrece impreuna 16 ore pentru a te pune in valoare!

Traineri: Amalia Savinescu si Carmen Lopazan
Consultant: Laura Miu

Adresa: Centrul Plaing din Calea Victoriei 120

Conditii de admitere:
• scrisoare de intentie
• vizualizarea tutorialului “Cum sa pozezi ca sa arati bine in fotografii “

Citește și:

• taxa de scolarizare de 100 RON/atelier sau 450 RON toate atelierele

Inscrierile se fac pe adresa amalia@photographicoach.com. Primele 5 inscrieri vor beneficia de o reducere de 20%. Daca vii cu doua prietene, veti primi fiecare un voucher, in valoare de 10% din valoarea taxei platite, valabil pana la sfarsitul anului 2014.

Vizionare placuta


Kudika
16 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.