Autor 12. Casa Universitarilor. 1, 2 Noiembrie

Autor 12. Casa Universitarilor. 1, 2 Noiembrie

Conecteaza-te la bijuteria contemporana! In weekend-ul 1 si 2 noiembrie, la Casa Universitarilor din Bucuresti, vino la targul Autor sa afli who's who in bijuteria contemporana: cunoaste designerii si pe cei care o poarta!

AUTOR, cel mai important eveniment dedicat bijuteriei contemporane din sud-estul Europei, se pregateste de cea de-a 12-a editie, de data aceasta intr-un spatiu nou: un palat gotic elegant, demn de cei mai buni designeri romani si internationali - 43 de participanti selectati la AUTOR 12 vor expune la Casa Universitarilor (str. Dionisie Lupu, nr. 46).

Designerii participanti au fost selectati de catre un juriu international, am avut multe aplicatii si abia asteptam sa vedeti colectiile de bijuterie contemporana create special pentru editia de toamna a evenimentului. Cu siguranta lucrurile merg in directia buna, prietenii Autor stiu deja ca nimic nu se compara cu atmosfera incredibila care se construieste in cele doua zile ale evenimentului; bijuteria contemporana ne conecteaza si ne completeaza.” - Dan Piersinaru, director si fondator Autor.

Premiile Autor au impus designerii romani pe pietele internationale, iar asta le face din ce in ce mai dorite, mai relevante si valoroase. Autor continua seria de premii initiate la editiile trecute: Autor Awesome Award (un curs intensiv la Achimia Jewelry School din Florenta), premiul Elle, prin care stilistii ELLE aleg in cadrul evenimentului un designer caruia ii dedica un articol in editia din decembrie 2014 a revistei, premiul Assamblage (curs de bijuterie oferit de scoala de bijuterie Assamblage unui designer promitator, la inceput de drum) si, in premiera, la Autor 12, Premiul Publicului: designerul ales participa automat la urmatoarea editie Autor!

Focus Designer - David Sandu

Fondator al Scolii de Bijuterie Contemporana Assamblage si furnizor oficial al Casei Regale a Romaniei, David este de asemenea si primul artist roman care a participat la un targ international de bijuterie. Mai mult, David Sandu participa in premiera la Autor.

La fata locului va mai asteapta:

Revista Autor - un proiect independent, experimental si curajos devenit un veritabil collectible, alaturi de o selectie de publicatii independente din zona alternativa si
Zona de lounge, cu piano room, good food (prin partenerii nostri Fru Fru), good music&good friends.

1-2 noiembrie, Casa Universitarilor, strada Dionisie Lupu nr. 46. Intrarea 10 lei.

Parteneri media: ELLE, RFI Romania, Iqads, Institute the Magazine, Zeppelin, ArtClue, Igloo, Port.ro, DivaHair.ro, FMWG, Envy, Designist, SensoTV, Feeder, FashionandBeauty, Modernism, Garbo, GetLokal, Alomoda, Kudika, 121.


Kudika
31 Octombrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri