Setari Cookie-uri

Cum sa pastram Armonia in Cuplu

Fundatia Calea Victoriei va invita vineri, 28 decembrie, incepand cu ora 19:00, la atelierul: Cum sa pastram armonia in cuplu, sustinut de Geo Pana.

“Armonie in cuplu” este un atelier care se adreseaza in aceeasi masura persoanelor care sunt intr-un cuplu, cat si celor care vor sa aiba o relatie noua.

Vom aborda impreuna, prin exercitii si teme, dar si discutii libere, cele mai arzatoare aspecte din relatia de cuplu, precum si metode de imbunatatire a relatiilor in general.

Sunt deja mii de oameni care ajung sa fie in relatii care le slabesc stima de sine si le anuleaza increderea in sine. De aceea, vom discuta in primul rand despre respectul in relatie si metodele de mentinere a lui pe termen lung.

Cuplul, fie ca este “de poveste” sau “nefericit” ramane de mare interes la orice varsta si oricare ar fi situatia in care ne aflam. Ceea ce vom face la atelier este sa constientizam cine suntem noi cu adevarat, ce ne caracterizeaza si sa intelegem legea echilibrului, invatand totodata sa aplicam tehnici si metode de pastrare a acestuia. :)

Citește și:

Autocunoasterea este esentiala pentru a porni intr-un cuplu cu dreptul, de-aceea ii vom acorda multa atentie in cadrul atelierului nostru.

Se spune ca fericirea vine din interior, motiv pentru care acest atelier va fi unul plin de energie pozitiva, interactiv si nonformal, pentru a regasi in noi acele resurse care ne fac sa ne simtim bine in propria piele si sa fim Noi in orice situatie.

Ce vom face si despre ce vom discuta (prin exercitii si teste):

• Armonia versus singur in doi
• Personalitatea si Compatibilitatea
• Cum stam cu stima de sine si ce putem face pentru a o creste
• Decizia in cuplu
• Test- echilibrul in cuplu
• Timpul Meu/Timpul Tau
• Schimbari neprevazute- cum le facem fata?
• Spiritualitatea in cuplu
• Cele 10 condimente in relatia de cuplu
• Cupluri celebre si povestea lor

Citește și:

Lector: Geo Pana
Data incepere: 28 Noiembrie 2014; Ora curs: 19:00
Numar ateliere: 3; Frecventa: saptamanal, vineri
Varsta Minima: 18 ani
Cost: 150 ron, Cost redus (card fidelitate, studenti, pensionari):135 ron
Loc desfasurare: Fundatia Calea Victoriei - Str. Popa Soare nr. 40, etaj 1 (in apropierea Rondului Pache Protopopescu si Bisericii Sfanta Vineri - B-dul Corneliu Coposu)
Inscriere la CONTACT@VICTORIEI.RO
Detalii la www.victoriei.ro

Foto prima pagina: cuplu fericit, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
25 Noiembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.