Setari Cookie-uri

Cadouri speciale de Craciun la The Fashion Fair

In fiecare an, de sarbatori, cauti cadouri pentru cei dragi. Anul acesta iti propunem ca, inainte de toate, sa incepi cu un cadou pentru tine. Le-am reunit pe cele mai frumoase la The Fashion Fair, duminica, 14 decembrie 2014, intre orele 10:00-19:00, in Old City din Centrul Vechi.

The Fashion Fair este un targ dedicat frumosului, unde vei gasi cele mai interesante si originale cadouri pentru tine si pentru cei dragi: haine create de designeri tineri si talentati, la preturi accesibile, bijuterii, accesorii pentru ca orice tinuta sa devina memorabila, decoratiuni de Craciun si multe alte elemente specifice perioadei de Craciun.

Targul, aflat la prima editie, reuneste nume deja consecrate ale modei romanesti, dar si designeri aflati la inceput de drum: Lia Aram, NAIV Clothing, Aioffe Boutique, O Rochie Pe Zi, Mirela Novak, Atelier Alsceva, Fuyor, 11 St. Avenue, Ama Boutique, Strange, I like Outlet, FISTIC, Boutique 26, Cataleya Boutique, TranceLady FlaviAna, Atelier Danschi - Incaltaminte personalizata, Fashion Store, Divina Dress, REENA Jewelry, Boutique Batic, Couture de Marie, Una-i Luna, The Red Fairy Handmades, Globuri Pom-poase, Decoratiuni si cadouri, Bratari Kabbalah, Dulciuri de la Maya, Le Coquette Salon.

Citește și:

„Stim ca goana dupa cadouri este placuta, dar si epuizanta de multe ori, asa ca am adunat o gama variata de oferte, pentru ca aceste cumparaturi de sarbatori sa fie un moment relaxant, intr-o zi de duminica. Cadouri fashion create de oameni talentati, adunate sub un concept special, asta ne-am dorit”, a declarat Beatrice Voinea, organizator The Fashion Fair.

„Iubim frumosul, asa ca The Fashion Fair ni s-a parut cea mai potrivita varianta de a-l promova. Asteptam cu nerabdare emotia sarbatorilor, dar dincolo de toate, emotia descoperirii celor mai frumoase daruri”, spune Andreea Duta, organizator The Fashion Fair.

Organizatoarele The Fashion Fair au pregatit pentru tine surprize si premii si, incepand cu ora 16:00, o prezentare de moda marca Mirela Novak, in cadrul careia, talentata creatoare de moda isi lanseaza colectia toamna-iarna, Black Swan.

Citește și:

Pentru un rasfat total, am pregatit si un beauty-corner, unde specialistii de la Le Coquette Salon te vor coafa si machia, dupa gustul tau. In plus, daca te numeri printre primii 50 de vizitatori care vin intre orele 13:00-14:00 vei castiga premii garantate, oferite de sponsorii targului.

Intrarea la The Fashion Fair este gratuita.

The Fashion Fair este sustinut de AVON, Cinema City, DAIMON Wellness Club, Sud-Rezidential, Pixelat si Korani. Partenerii media ai targului sunt eva.ro, garbo.ro, envy.ro, ele.ro, b365.ro, kudika.ro, zilesinopti.
Ma multe detalii despre targ gasiti pe pagina de Facebook dedicata evenimentului.

Vizionare placuta


Kudika
11 Decembrie 2014
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.