Comunicare, Branding si Cresterea increderii in sine la Fundatia Calea Victoriei

Fundatia Calea Victoriei iti propune in luna aprilie o serie de cursuri centrate pe dezvoltarea si explorarea sinelui in raport cu ceilalti.

Fundatia Calea Victoriei iti propune in luna aprilie o serie de cursuri centrate pe dezvoltarea si explorarea sinelui in raport cu ceilalti. Primavara reprezinta un nou inceput care ne poate da un imbold de vitalitate si energie in tot ceea ce facem, dar si in modul in care comunicam si privim lumea din jur.

Trei argumente ale Optimismului, din 14 Aprilie - Vei intelege ce inseamna optimismul, din perspectiva filozofica si teologica. Realitatea este izvorul cel mai fecund al optimismului; nu visul, nu speranta, nu fictiunea, ci insasi realitatea. Dar pentru ca realitatea sa devina temei pentru optimism, se cere ca aceasta sa fie in mod adecvat privita. Cum poti privi realitatea asa incat aceasta sa nu fie motiv de disperare ci de cel mai fertil optimism?


Arta de a Asculta, din 15 Aprilie
- La acest atelier inveti sa-ti intelegi mai bine partenerul, copiii, colaboratorii, clientii, sa percepi motivatiile si nevoile reale ale omului din fata ta, sa creezi cu acesta o conexiune profunda, dand la o parte barierele din calea comunicarii eficiente. Invata sa asculti. Creeaza linistea si spatiul necesare ca omul din fata ta sa ti se dezvaluie asa cum este cu adevarat: o opera de arta.

Citește și:

Curs de Branding personal, din 22 Aprilie - Un brand personal puternic si autentic te ajuta sa devii cunoscut pentru lucrurile la care esti bun, te diferentiaza si te poate pozitiona ca un expert pe nisa ta. Intr-o lume aglomerata si foarte zgomotoasa, branding-ul personal te ajuta sa-ti gasesti propria voce si sa-ti atingi obiectivele de cariera si de business.

Cresterea increderii in sine si dezvoltarea charismei, cu Geo Pana, din 24 Aprilie - Atelierul despre Trac&Charisma se adreseaza acelor persoane care vor sa treaca mai usor peste emotii, cursul ajutandu-te sa te apropie mai mult de ceilalti, din punct de vedere relational. Prin exercitiile de la atelier vei afla care sunt acele unelte ce te pot ajuta sa iti gestioneze emotiile si sa iti dezvolte charisma.

Va asteptam cu drag la Fundatia Calea Victoriei in luna aprilie pentru a ne cunoaste mai bine pe noi insine si a invata sa-i intelegem pe ceilalti.

Citește și:

Inscrierile la cursuri se fac la contact@victoriei.ro
Mai multe detalii la www.victoriei.ro

Foto prima pagina: femeie increzatoare, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
9 Aprilie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri