Setari Cookie-uri

Pentru pasionatii de shopping am pregatit haine de designer si accesorii la The Fashion Fair

In fiecare an cauti cadouri pentru cei dragi. Anul acesta poti incepe cumparaturile cu un cadou pentru tine, Duminica 10 Mai la The Fashion Fair, incepand cu orele 10 AM pana la orele 19 PM, organizat in locatia: The Vintage Pub( Str. Smardan, nr 43)

The Fashion Fair nu este doar un targ de moda, THE FASHION FAIR este o cumunitate a iubitorilor de frumos unde poti gasi cele mai originale cadouri pentru tine si pentru cei dragi: haine create de designeri talentati, bijuterii, accesorii menite sa insufleteasca orice tinuta, dar si cosmetice pentru toate genurile.

Targul, aflat la a 3-a editie, reuneste nume deja consecrate ale modei romanesti, dar si designeri aflati la inceput de drum.

Pentru un rasfat total, a fost pregatit si un beauty-corner, unde specialistii in make-up te vor indruma in alegerea produselor potrivite tenului tau.

Intrarea la The Fashion Fair este gratuita.

De asemenea, am pregatit 3 concursuri pe pagina noastra de Facebook.

The Fashion Fair a mai pregatit o supriza pentru voi, iubitorii de frumos, al doi-lea After Party al targului de moda, FASHION Revenge.

Citește și:

After party-ul va fi organizat tot in cadrul locatiei THE VINTAGE PUB incepand cu orele 23:00. Accesul la petrecere se realizeaza pe baza de invitatie. Pentru a beneficia de o invitatie pentru tine si prietenii tai poti suna la urmatorul numar de telefon: 0765.914.221

Vizionare placuta


Kudika
7 Mai 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.