Setari Cookie-uri

Carti de citit pe plaja: Colectionara de parfumuri interzise

La prima vedere, tanara Grace Monroe are o viata fericita, in randul aristocratiei din Londra anilor 1950. Si totusi, nu isi gaseste locul in aceasta lume. Intr-o zi, destinul ii scoate in cale o mostenire neasteptata de la misterioasa Madame Eva d’Orsey, a carei identitate trebuie sa o descopere

Produs publicat in 2015 la Nemira si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Kathleen Tessaro
Pret: 19,20 lei

Prezentare

La prima vedere, tanara Grace Monroe are o viata fericita, in randul aristocratiei din Londra anilor 1950. Si totusi, nu isi gaseste locul in aceasta lume. Intr-o zi, destinul ii scoate in cale o mostenire neasteptata de la misterioasa Madame Eva d’Orsey, a carei identitate trebuie sa o descopere. Povestea ne-o arata pe enigmatica necunoscuta la New York, Monte Carlo, Paris si Londra, dezvaluind o femeie extraordinara, sursa de inspiratie pentru cei mai talentati creatori de parfumuri. Imortalizata in arome de neuitat, existenta Evei d’Orsey ii va schimba viata lui Grace. Tanara va trebui sa aleaga: ori se transforma in femeia pe care o doresc cei din jur, ori ramane ea insasi.

Colectionara de parfumuri interzise exploreaza iubirea obsesiva dintre muza si artist, dintre miros si forta coplesitoare a amintirii.

Citește și:

Foto prima pagina: femeie citind pe plaja, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
12 Iunie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.