Setari Cookie-uri

Carti de citit pe plaja: Lordul Ispitelor

Anne doreste cu disperare sa-i ceara iertare logodnicului sau plecat de mult la razboi, iar pentru asta are nevoie de un capitan care sa accepte sa o duca pe acel tarm indepartat. Tristan ii accepta toate conditiile, insa cere drept plata un sarut, ceea ce ii va atrage pe amandoi intr-un vartej al tentatiei irezistibile.

Produs publicat in 2015 la Alma si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Lorraine Heath
Pret: 11,94 lei

Prezentare

Dragostea are propriile cai sa ispiteasca o inima neincrezatoare.

Odata ca niciodata, el era Lord Tristan Easton - acum este capitanul Jack, un proprietar de corabie bogat, a carui singura iubita acaparatoare este marea. Dar toate acestea se vor schimba atunci cand Lady Anne Hayworth il angajeaza s-o duca intr-o calatorie pe taramul pericolului si al seductiei.

Anne doreste cu disperare sa-i ceara iertare logodnicului sau plecat de mult la razboi, iar pentru asta are nevoie de un capitan care sa accepte sa o duca pe acel tarm indepartat. Tristan ii accepta toate conditiile, insa cere drept plata un sarut, ceea ce ii va atrage pe amandoi intr-un vartej al tentatiei irezistibile. Ea nu a mai cunoscut vreodata o asemenea ispita si, pentru cateva saptamani, traieste cea mai intensa pasiune din viata ei, dar pentru a-si proteja inima, stie ca trebuie sa-l paraseasca pe fermecatorul capitan.

Citește și:

Cu toate acestea, Tristan nu poate uita cu usurinta o asemenea frumusete si, atunci cand se intalnesc din nou intr-o sala de bal din Londra, jura ca nu o va pierde a doua oara. Pasiunea fara margini ii va purta pe amandoi pe mari care nu apar pe nici o harta, dar care ar putea sa-l conduca pe lordul pierdut acasa pentru totdeauna.

Foto prima pagina: carte pe plaja, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
23 Iulie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.