Setari Cookie-uri

Carti de citit pe plaja: Arsita noptii

Ella Barron este decisa sa nu lase ravagiile facute de criza economica sa-i afecteze viata bine ordonata pe care si-a construit-o pentru sine si fiul ei de zece ani, Solly.

Produs publicat in 2015 de Lira si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Sandra Brown
Pret: 11,94 lei

Prezentare

Ella Barron este decisa sa nu lase ravagiile facute de criza economica sa-i afecteze viata bine ordonata pe care si-a construit-o pentru sine si fiul ei de zece ani, Solly. Dar nu este simplu sa-ti castigi existenta tinand o pensiune intr-un orasel prafuit din Texas si avand grija de un copil care traieste intr-o lume proprie, in care Ella nu poate sa patrunda.

Constienta ca provoaca mila si neincredere, Ella se izoleaza de micuta comunitate, dar totul se schimba radical intr-o buna zi, cand medicul local ii aduce un nou chirias: pe David Rainwater, un barbat misterios, cu maniere desavarsite. Ella este la inceput reticenta sa accepte cu inima deschisa un necunoscut in propria casa si curand simte ca se intampla ceva iesit din comun, atunci cand este atrasa intr-o serie de evenimente neobisnuite.

Citește și:

Astfel, femeia incapatanata si independenta isi va da seama ca viata pe care si-a construit-o cu atata grija este pe cale sa se schimbe, indiferent daca isi doreste asta sau nu.

Si desi relatia de un romantism aparte care se incheaga intre Ella si David va fi pusa la incercare in imprejurari dramatice, concluzia este extrem de simpla: dragostea merita orice pret s-ar cere pentru ea.

Foto prima pagina: Dragon Images, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
17 August 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.