Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!
Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Produs publicat in 2015 de ATMAN si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Ruediger Schache
Pret: 29,52 lei

Reduceri de așteptat de Black Friday 2018 la electrocasnice mari si mici!

Prezentare

Partenerul este asemenea unei oglinzi, iar in oglinda ni se reveleaza solutia.

Intr-o relatie nu se petrece nimic intamplator, deoarece fiinta pe care ai atras-o in viata ta face parte din planul vietii tale. Ceea ce spune sau nu, ceea ce gandeste sau simte, modul in care se comporta iti oglindesc fortele energetice launtrice care iti ghideaza viata si relatia.

Prin intermediul principiului oglinzii vei fi capabil sa descifrezi tiparele inconstiente. Daca intelegi ce a actionat pana acum in fundal, vei atrage transformari benefice in viata ta. Blocajele sufletesti vor disparea, iar in final se poate petrece ceea ce doua fiinte umane privesc drept cea mai inalta fericire comuna: o iubire eliberata si profund implinitoare, pentru fi inta iubita si pentru tine insuti.

Cartea de fata este asemenea unui program practic, menit sa vindece blocajele relationale, sa aduca o profunda cunoastere de sine si sa ofere posibilitatea dobandirii unei reale eliberari interioare.

„In relatii nu exista noroc sau ghinion. Exista doar iubire si tipare ascunse. Iar dincolo de tipare te asteapta implinire si libertate.“

Black Friday 2018 la eMAG: ce mașini se vor vinde + alte produse-surpriză!
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor: