Setari Cookie-uri

Cascada soaptelor

Mark incepe o relatie "la distanta" cu Susanna prin bariera stralucitoare - si capricioasa - a Cascadei Soaptelor. Curios sa afle cat mai multe despre perioada in care traieste ea si despre viata ei plina de violenta, Mark se apuca de cercetari istorice

Produs publicat in 2015 de Leda si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Elizabeth Langston
Pret: 18,45 lei

Prezentare

In timp ce se antreneaza pentru o cursa de mountain bike, Mark Lewis, elev in ultimul an de liceu, vede o fata misterioasa, imbracata in niste haine ciudate, stand in picioare in spatele unei cascade in padurea din Raleigh, un oras din Carolina de Nord. Cand fata face o remarca despre masinaria ciudata pe care merge el, Mark se gandeste ca nu e in regula ceva cu ea. Iar cand Susanna pretinde ca este o servitoare-ucenica din anul 1796, baiatul e aproape sigur ca e nebuna. Si totusi vrea sa afle mai multe despre ea.

Mark incepe o relatie „la distanta“ cu Susanna prin bariera stralucitoare – si capricioasa – a Cascadei Soaptelor. Curios sa afle cat mai multe despre perioada in care traieste ea si despre viata ei plina de violenta, Mark se apuca de cercetari istorice – dar cunoasterea poate fi periculoasa. Curand, el trebuie sa faca o alegere dificila – sa riste sa schimbe istoria sau sa o condamne pe fata iubita la o viata de chin.

Citește și:

Foto interior si prima pagina: Julia Strekoza, Shutterstock

Vizionare placuta


Kudika
5 Octombrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.