Top 10 carti pe care o femeie trebuie sa le citeasca!

Am selectat pentru tine cateva dintre cartile care declanseaza ceva in interiorul nostru, care emotioneaza si cea mai insensibila persoana si scot la inaintare parti ale noastre pe care putini le cunosc. Este vorba despre cartile de dragoste, cartile erotice, acelea pe care vrem sa le punem in cel mai intunecat loc al bibliotecii, astfel incat sa nu le vada nimeni.

Atractia - Sylvia Day

Bestsellerul Atractia este primul volum din seria Crossfire de Silvia Day, serie publicata in peste 39 de tari si unul dintre cele mai mari succese comerciale din lume: peste 6 milioane de exemplare vandute in primele 8 luni de la publicare.

Atracția de Sylvia Day

Vezi cartea Atractia de Sylvia Day in magazin

Confess – Collen Hoover

Autoarea cartii Confess, Collen Hoover, sustine ca toate marturisirile pe care le vom regasi in paginile acestei carti sunt confesiuni adevarate trimise de catre oameni sub anonimat.

Confess de Colleen Hoover

Citește mai multe detalii despre cartea Confess de Colleen Hoover

Hero – Samantha Young

Sexy, incitant, bine scris si care provoaca dependenta… acestea sunt ingredientele perfecte pentru a savura cu placere o carte si este exact ce vei primi odata cu rasfoirea volumului Hero al Samanthei Young.

Samantha Young Hero

Vezi si alte carti de Samantha Young

Parfum de femeie – Giovanni Arpino

Parfum de femeie, cea mai cunoscuta opera a lui Giovanni Arpino, a fost ecranizat in 1974, de Dino Risi, cu Vittorio Gassman in rolul principal, dar si in 1992, de aceasta data in regia lui Martin Brest, cu Al Pacino si Chris O’Donnell in distributie.

Parfum de femeie Giovanni Arpino

Cartea Parfum de femeie de Giovanni Arpino e aici

Lolita – Vladimir Nabokov

Lolita a fost interpretata mai ales ca o metafora, poate datorita povestii de iubire atat de tulburatoare. Humbert reprezinta Europa, Lumea Veche, protocolara si cultivata, in timp ce Lolita este asemenea Americii: o floare atragatoare, dar nu foarte sclipitoare si putin vulgara” – Simon Leake.

Lolita Vladimir Nabokov

Pe Lolita a lui Vladimir Nabokov o gasesti online aici.

Strainul seducator – Christina Lauren

Strainul seducator, cel de-al doilea volum al seriei Beautiful Bastard de Christina Lauren, propune un nou joc al atractiei si al fanteziilor erotice. Personajul principal feminin, Sara, este femeia care a suferit, care a trait toata viata sub papuc, insa reuseste sa isi ia viata in propriile maini si sa se reinventeze.

Strainul seducator de Christina Lauren

Aici gasesti Strainul seducator de Christina Lauren

Varsta inocentei – Edith Wharton

Varsta inocentei a lui Edith Wharton este un roman de referinta pentru literature clasica America. Newland Archer, personajul central, este un tanar educat, care acorda o deosebita importanta stilului si etichetei sociale.

Toate principiile lui sunt date peste cap odata cu aparitia exoticei Olenska, care il face sa priveasca viata cu alti ochi.

Varsta inocentei de Edith Wharton

Varsta inocentei de Edith Wharton te asteapta in aceasta librarie online!

Dragoste in vremea holerei – Gabriel Garcia Marquez

Dragoste in vremea holerei, celebrul roman al lui Gabriel Garcia Marquez, este una dintre cele mai frumoase si mai tragice povesti de dragoste din literatura: protagonistii ajung sa retraiasca povestea de dragoste din tinerete dupa 50 de ani.

Dragoste in vremeea holerei de Gabriel Garcia Marquez

Cartea Dragoste in vremea holerei este disponibila in mai multe editii.

Marele Gatsby – F. Scott Fitzgerald

Marele Gatsby a aparut in 1925 si prezinta povestea de dragoste a lui Jay Gatsby care este in egala masura o drama a iluziei, dar si o drama a succesului.

Romanul a aparut pe marile ecrane in 2013, avandu-l in rolul principal pe Leonardo DiCaprio.

Marele Gatsby de F. Scott Fitzgerald

Marele Gatsby de F. Scott Fitzgerald e disponibila aici.

Cincizeci de umbre ale lui Grey – E. L. James

Aparut in 2011, ecranizat in 2015, romanul Cincizeci de umbre ale lui Grey este primul volum al unei triologii care a marcat o noua era in industria cartii si a devenit cartea despre care vorbeste toata lumea. Romantica, amuzanta si incarcata de romantism, “cartea cuprinde toate fanteziile mele erotice”, a marturisit E L James.

Cincizeci de umbre ale lui GreyCincizeci de umbre ale lui Grey

Despre Cincizeci de umbre ale lui Grey de E.L. James poti vedea mai multe detalii aici.

Sursa foto homepage: unsplash.com

Ti-a placut?

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului Top 10 carti pe care o femeie trebuie sa le citeasca!.