Setari Cookie-uri

Aprilia si Sebastian, doi tineri artisti in cautarea unei povesti de iubire

Din 27 noiembrie, un love story cu Dragos Bucur si Raluca Aprodu pe marile ecrane

Mai sunt doar cateva zile pana la lansarea in cinematografe a filmului Poveste de dragoste. Un love story autentic, filmul spune povestea Apriliei (Raluca Aprodu) si a lui Sebastian (Dragos Bucur), doi tineri artisti care isi traiesc povestea de dragoste dincolo de greutatile vietii si presiunile societatii.

Pornind de la o intamplare reala, Poveste de dragoste aduce in prim plan o intrebare actuala: “Daca un om poate fi fericit in viata personala si viata profesionala in acelasi timp, la acelasi nivel” (Raluca Aprodu). Un film despre compromisuri si momentele in care poti sa le faci, „daca compromisurile le faci pentru a-ti fi bine si mai bine”(Dragos Bucur), despre greutatile pe care le poti intampina si despre lucrurile care iti dau puterea de a merge mai departe.

Pentru Raluca Aprodu, misiunea nu a fost deloc usoara. “Sa te cheme si Aprilia, sa mai fii si o fata frumoasa, sa joci si intr-o poveste de dragoste nu cred ca exista ceva mai dificil pentru o actrita”, spune Alexandru Darie despre Raluca. “Aprilia invata sa traiasca in acest film. Isi incepe viata indragostindu-se, devine femeie in acest film. E o trecere de la papusa stereotipa din inceputul timpului pana la femeia care sacrifica totul de dragul iubirii”, spune Misu Predescu, producatorul filmului, despre personajul Ralucai Aprodu.

Citește și:

Nici pentru Dragos Bucur misiunea nu a fost mai simpla: a luat lectii de vioara si a trebuit sa se puna in pielea unui personaj diferit de tot ce a mai jucat pana acum: un tip romantic, “acel tip de personaj pe care il joci odata-n viata”, dupa cum declara actorul. Desi la prima vedere este un tip sensibil, in Sebastian se ascunde un barbat puternic, capabil sa faca tot ce ii sta in putinta pentru a-si salva povestea de iubire.

Lungmetrajul “Poveste de dragoste”este un film despre iubirea dintre doi tineri artisti din zilele noastre. In preajma sarbatorilor de iarna, intr-un oras vechi si fermecator din Transilvania, Sebastian si Aprilia incep o frumoasa poveste de dragoste. Doar ca nu e atat de simplu cum pare. Aflata in aria de influenta a trei barbati cu personalitati puternice, Aprilia este nevoita sa gaseasca echilibrul intre viata de adult si alegerile unei inimi de copila. E vremea Craciunului si viata ii rezerva acestei tinere frumoase si talentate doar cadourile pe care este suficient de puternica sa le primeasca. Dragostea invinge intotdeauna, sau nu?

Citește și:

Scenariul filmului este semnat de Cristina Iacob si Dan Chiriac. Poveste de dragoste a avut parte de o echipa de exceptie. Imaginea ii apartine lui Viorel Sergovici, scenografia este semnata de Calin Papura, iar costumele de Doina Levintza. Montajul a fost realizat de Ovidiu Vacaru si Catalin Cristutiu, iar muzica originala apartine HaHaHa Production. Sunet, Dragos Stanomir, iar mixajul, Cristinel Sirli (Creative Sound). Poveste de dragoste este produs de MediaPro Entertainment si Zazu Film.

In Romania, lungmetrajul va fi lansat pe 27 noiembrie 2015, distribuit de Zazu Film.

Vizionare placuta


Kudika
17 Noiembrie 2015
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.