Setari Cookie-uri

8 carti erotice pentru nopti pasionale

Weekend-ul acesta este despre dragoste si pasiune. Este despre atingeri si sarutari, despre fantezii si satisfactii, despre carti captivante care ne tin prizonieri intr-o lume cu oameni straini, dar in care ne regasim atat de mult incat ne sperie. Sunt acele carti care ne fac sa rosim, dar care spun negru pe alb ce simtim, ce gandim si ce nu avem curaj sa rostim cu voce tare. Avem o lista de povesti erotice pe care vei vrea sa le citesti fara interupere, care te vor intimida si te vor face sa simti fiori de placere.

Marina Anderson: Scoala supunerii

Marina Anderson: Scoala supunerii

Cartea de fata este un roman indecent despre emancipare sexuala si acceptare a propriului erotism.

In ciuda faptului ca este invidiata de multa lume pentru cariera sa, londoneza Natalie Bowen are o viata personala dezastruoasa. Barbatii nu pot sa faca fata succesului ei, iar Natalie si-a pierdut speranta in ceea ce priveste fericirea si iubirea. Porneste, insa, intr-o aventura in Paradis, o scoala exclusivista de weekend unde vizitatorii sunt initiati in placeri pe care nu si le-ar fi imaginat niciodata.

"Dupa doar un singur weekend devenise dependenta de placerile pe care invatase sa le savureze aici, in acest asezamant foarte special".

Scoala supunerii este disponibila pe elefant.ro
Pret: 20.10 Lei

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.