Setari Cookie-uri

8 carti erotice pentru nopti pasionale

Weekend-ul acesta este despre dragoste si pasiune. Este despre atingeri si sarutari, despre fantezii si satisfactii, despre carti captivante care ne tin prizonieri intr-o lume cu oameni straini, dar in care ne regasim atat de mult incat ne sperie. Sunt acele carti care ne fac sa rosim, dar care spun negru pe alb ce simtim, ce gandim si ce nu avem curaj sa rostim cu voce tare. Avem o lista de povesti erotice pe care vei vrea sa le citesti fara interupere, care te vor intimida si te vor face sa simti fiori de placere.

Casanova: Povestea vietii mele

Casanova: Povestea vietii mele

Din biblioteca amatoarele de romane erotice si de povesti care au scandalizat lumea nu trebuie sa lipseasca o carte despre viata celebrului si incitantului Casanova.

Casanova scrie cu pasiune intr-o epoca a pasiunilor: pentru cunoastere, pentru experiment, pentru arta. La Venetia, la Paris si in toata Europa, in castele in care se ascund domnite, in piete si teatre, spectacolul iubirii se joaca la infinit.

"Tot ce am facut de-a lungul vietii mele, bine si rau, am facut in deplina libertate. Sunt, inainte de orice, un om liber." [Giacomo Casanova]

Casanova: Povestea vietii mele este disponibila pe libris.ro
Pret: 30.87 Lei

Vizionare placuta


Kudika
25 Martie 2016
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.