Setari Cookie-uri

Fericit fara motiv. 7 pasi pentru a obtine fericirea interioara

In cartea de fata, Marci Shimoff - cea mai cunoscuta experta in terapia fericirii - va ofera dovezi ale faptului ca nici performantele profesionale, nici ambitiile sociale, nici banii, relatiile cu ceilalti ori alte dorinte implinite nu va vor aduce fericirea.

Produs publicat in 2013 de Curtea Veche si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Marci Shimoff, Carol Kline
Pret: 20,23 lei

Prezentare

Aceasta carte face parte din colectia Stiletto Books a editurii Curtea Veche.

Ce anume v-ar face fericit? O cariera fulminanta... un cont solid in banca... sau perechea ideala? Dar daca nimic din toate acestea nu v-ar fi indispensabil? Daca ati primi confirmarea ca fericirea vine din interior, indiferent ce se intampla in viata dumneavoastra exterioara?

In cartea de fata, Marci Shimoff - cea mai cunoscuta experta in terapia fericirii - va ofera dovezi ale faptului ca nici performantele profesionale, nici ambitiile sociale, nici banii, relatiile cu ceilalti ori alte dorinte implinite nu va vor aduce fericirea. Spre deosebire de cartile care va indeamna sa cautati lucrurile si activitatile ce va fac fericit, aceasta va asigura ca fericirea profunda si de durata vine din acele credinte ce nu va pot fi luate de nimeni.

Citește și:

Cartile ei au fost traduse in 33 de limbi, s-au vandut in peste 13 milioane de exemplare si s-au mentinut in topul New York Times timp de 108 saptamani. De asemenea, au intrat si in topurile elaborate de USA Today si Publishers Weekly.

Vizionare placuta


Kudika
15 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.