Training Arta de a fi femeie

Training Arta de a fi femeie

Arta de a fi femeie este un training orientat spre restabilirea si descoperirea energiei feminine, intelegerea legilor fundamentale care reglementeaza relatia dintre barbat si femeie, intelegerea originii naturii feminine.

training

Doriti sa va redescoperiti feminitatea? Sa intelegeti ce va incurca sa scapati de presiunea responsabilitatii? Sa vedeti de ce pentru o femeie moderna e atat de greu sa se uneasca cu originea ei feminina?

Atunci va invit la trainingul “Arta de a fi femeie”.

Trainingul “Arta de a fi femeie” este o oportunitate unica sa incepeti a trai in armonie cu propria persoana si Lumea din jur, sa capatati echilibrul interior, adevarata si pura feminitate cu care ne-a inzestrat natura.

Ca sa trezesti feminitatea, e putin sa porti o rochie si o impletitura. Procesul de “dezghetare” al energiei feminine necesita o munca profunda cu tine insusi. In cadrul trainingului “Arta de a fi Femeie” veti trece prin anumite practici, exercitii si meditatii pentru a ne umple de energia feminine. Va veti veti redeschide si, categoric, veti priviti cu alti ochi Feminitatea si propria viata!

Femeia feminina este moale dar puternica, inteleapta dar nu gandeste mult, gratioasa dar cu coloana vertebrala, ea poate obtine tot ce-si doreste dar ramane blanda. O astfel de femeie e in stare sa atraga un barbat adevarat!

Costul unei singure zi de training este in valoare de 350 lei. Elena Cucicovschi a decis sa ofere un cadou de inceput de an tuturor femeilor care doresc sa-si “ dezghete feminitatea”, iar cu aceasta ocazie puteti participa GRATUIT!!!

Poate participa orice femeie, indiferent de varsta si clasa sociala. Locurile sunt limitate si rog sa plasati cererea la adresa de mail: fiifeminina@gmail.com sau pe pagina noastra de fb “ Arta de a fi femeie”.

Locatia va fi anuntata in functie de numarul de persoane care va lua parte la acest training.

Trainingul "Arta de a fi femeie" va avea loc joi, 28 ianuarie, la ora 18:30.

Vizionare placuta


Kudika
26 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri