Jocul vietii si cum sa-l joci

Jocul vietii si cum sa-l joci

A fost publicata in 1925, iar acum, la 90 de ani de la aparitie, cartea ramane la fel de profunda si de adevarata, deoarece Adevarul este unic, nu se demodeaza, iar cartea vorbeste despre Adevar.

Produs publicat in 2015 de For you si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Florence Scovel Shinn
Pret: 22,65 lei

Prezentare

Jocul vietii si cum sa-l joci este cea mai cunoscuta carte a autoarei Florence Scovel Shinn, marea maestra spirituala care a modelat domeniul evolutiei spirituale si al Noii Gandiri, la inceputul secolului XX. A fost publicata in 1925, iar acum, la 90 de ani de la aparitie, cartea ramane la fel de profunda si de adevarata, deoarece Adevarul este unic, nu se demodeaza, iar cartea vorbeste despre Adevar.

Florence Scovel Shinn a avut marele merit de a sintetiza si populariza, prin cursurile tinute, invataturi milenare despre Om si interactiunea lui cu Universul, exemplificandu-le prin situatii inspirate din viata de zi cu zi (relatia cu banii, familia, iubirea, profesia, Divinitatea etc.).

Din aceasta carte mica, dar plina de adevaruri mari, aflam ca:

  • viata nu este o lupta, ci un joc – un joc in care nu poti castiga daca nu cunosti legea spirituala;
  • regulile acestui jos sunt cuprinse in Biblie: atat in Vechiul Testament, cat si in Noul Testament;
  • imaginatia este „foarfeca mintii” si decupeaza fara incetare imaginile pe care omul le va intalni in realitatea sa;
  • prin folosirea corecta a imaginatiei, omul poate dobandi tot ceea ce-si doreste: bani, bogatie, faima, relatia perfecta;
  • ca fiecare gand si fiecare cuvant de azi ne creeaza realitatea de maine, de aceea este foarte important sa ne antrenam mintea sa gandeasca in mod corect.

Presarata cu nenumarate citate din Biblie si cu exemple desprinse din realitatile vietii de zi cu zi, cartea lui Florence Scovel Shinn este o lectura recomandata tuturor celor care doresc sa dobandeasca starea de bine.

Vizionare placuta


Kudika
27 Ianuarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri