Setari Cookie-uri

Supapa anunta initiativa sociala Meniul in asteptare

Supapa, un concept culinar creat din dorinta de a oferi hrana sanatoasa atat pentru corp cat si pentru minte, anunta lansarea propriei initiative sociale, sub denumirea: Meniul in asteptare

supapa

Acest proiect in derulare are ca scop oferirea unei mese calde unui om al strazii. Un client al restaurantului poate cumpara un meniu de 15 lei, ce ramane in asteptare pana la sosirea unui om care are nevoie de el.

Povestile deja incep sa se stranga, iar oamenii ca Bogdan, care a pierdut totul si a ramas pe strada din dragoste pentru sotia lui, sunt o confirmare ca proiectul este unul de viitor si motiveaza echipa sa il duca mai departe si sa caute sustinatori dornici sa ofere un “meniu in asteptare”.

“Inca de la inceput, am gandit “Supapa” ca business responsabil. In acest sens, mergem pe trei directii: largirea orizonturilor culinare pentru masa de pranz, sustinerea economiei locale si implicare sociala. Retetele sunt cu totul aparte, la preturi foarte mici, pentru ca eu cred ca mancarea sanatoasa nu trebuie sa aiba preturi prohibitive. De asemenea, ne straduim sa gatim numai cu ingrediente romanesti si de sezon si sa colaboram cu furnizori romani.” ne spune Mona Bratescu, Owner Supapa.

Citește și:

Initiativa a pornit de la ideea de la a face un gest concret pentru comunitate si de a incuraja interactiunea intre oameni care nu ar avea ocazia sa intre niciodata in contact si care nu si-ar intelege reciproc mentalitatea, in acest caz corporatistii si oamenii strazii. Masa, un moment de relaxare, este prilejul de a interactiona, un moment in care pot fi daramate barierele de clasa sociala.

Oricine poate sustine acest proiect, la simpla vizita in restaurant, prin achizitionarea unui “meniu in asteptare”, in valoare de 15 RON, pentru care se emite bon fiscal ca dovada a platii si a incasarii sumei. Echipa Supapa va intampina cu bucurie la adresa B-dul Ion Mihalache, nr. 23, sector 1, Bucuresti.

Vizionare placuta


Kudika
8 Februarie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.