Setari Cookie-uri

Podul catre Terabithia

Aceasta este povestea unei prietenii care poate schimba cursul unei vieti, intre Leslie Burke (AnnaSophia Robb) si Jess Aarons (Josh Hutcherson), doi elevi de clasa a cincea care locuiesc intr-un orasel, intr-o regiune rurala.

O criz neprevzut se produce cand Jess pleac impreun cu doamna Edmunds (Zooey Deschanel), profesoara lui de muzic i art, la un spectacol derulat in oraul din apropiere, iar Leslie se duce singur in Terabithia. Franghia se rupe, fetia rmane agat deasupra raului involburat i, in final, se ineac. Prietenia celor doi se incheie astfel in mod tragic, cu moartea prematur a lui Leslie. Aceast experien dureroas ii provoac lui Jess numeroase emoii profunde, sentimente amestecate de vinovie i mahnire, inainte ca el s se poat impca totui cu ideea morii lui Leslie. In timp, susinut de fora i curajul pe care prietenia lui Leslie i le-a insuflat, Jess decide s aduc in lume frumuseea i bucuria i incepe s construiasc un pod spre Terabithia pentru surioara lui mai mic, May Belle, i urmaii acesteia.

PODUL CTRE TERABITHIA a fost produs de Hal Lieberman, fost Preedinte de Producie la Universal Pictures (AROUND THE WORLD IN 80 DAYS, TERMINATOR 3: THE RISE OF THE MACHINES), impreun cu Lauren Levine (I AM DAVID) i fiul autoarei romanului, David Paterson, (LOVE LUDLOW) care a participat i la scrierea scenariului.

Adaptare dup romanul lui Katherine Paterson
Scenariul: David Paterson, Jeff Stockwell i Kevin Wade
Regia: Gabor Csupo
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
10 August 2007
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.