Setari Cookie-uri

5 tinute de party potrivite pentru melodii care dau startul la petrecere

Daca iti place muzica, iar pe ringul de dans stai pana in zori, te poti considera o persoana norocoasa si sanatoasa. Muzica este terapie pentru mintea si sufletul tau, iar dansul este sportul care te ajuta sa ai un fizic de invidiat. Aceste doua pasiuni si arte nu trebuie sa lipseasca din programul tau, dar nici invitatiile la petreceri nu este indicat sa le refuzi.

Avem cinci recomandari de tinute potrivite pentru piese devenite inca de la lansare hit-uri, care iti vor deschide apetitul pentru distractie si dans indiferent unde te-ai afla. Da-le play si lasa-te condusa in lumea fascinanta a muzicii!

Cand dansezi, conteaza foarte mult aparitia ta! Iti confera incredere, feminitate, naturalete! Iar la orice party cu dans si muzica buna conteaza foarte mult sa porti hainele potrivite si sa te simti in largul tau! Gandeste-te doar intr-un club cat de mult inseamna sa porti ceva cat mai feminin si sexy, ca sa arati cat mai bine si totusi in largul tau!

Citeste despre tinute potrivite dupa tipul de melodii:
👗 Rochie sexy vaporoasa de party si piesa Maroon 5 - Moves Like Jagger

👗 Rochie bodycon rosie si dans pe Mark Ronson feat. Bruno Mars - Uptown Funk

👗 Rochie sexy stralucitoare pentru dansul pe Daft Punk - Get Lucky

Citește și:

👗 Rochie neagra cu decolteu pentru Robin Thicke - Blurred Lines

👗 Rochie sexy vaporoasa de party si piesa Maroon 5 - Moves Like Jagger

Am luat cele mai tari hituri preferate si cu potential sa ridice pe toata lumea la dans oricand si ne-am imaginat si gandit cele mai potrivite haine de petrecere pentru ele.

Rochie cu franjuri neagra si Amy Winehouse – Valerie

Chiar daca nu ai cea mai buna stare spirituala pentru petrecerea la care ai fost invitata diseara, tine minte sa incepi pregatirile cu piesa “Valerie”. Nu doar ca iti ridica moralul pe loc, dar te trimite direct pe ringul de dans, iar rochia ta cu franjuri care asteapta sa fie purtata inca de anul trecut se potriveste de minune!

rochie neagra de seara cu franjuri

Vezi rochie cu franjuri pe alte culori


Franjurile acestei rochii ca de cabaret se misca in voie in ritm de dans si te vor face sa te simti atat de bine. In plus, franjurile nu par sa se demodeze prea curand! Sunt si raman in top pentru orice fel de party.

Citește și:

Aceasta rochie cu franjuri este dreapta si rafinata si avantajeaza orice silueta, chiar si pentru o femeie plinuta. Sandalele cu toc sau pantofii stiletto intregesc tinuta de party si alungesc silueta!

Rochie bodycon rosie si dans pe Mark Ronson feat. Bruno Mars - Uptown Funk

Nu incape nicio indoiala ca „Uptown Funk” este piesa de rezistenta la orice party! Cu peste un miliard de vizualizari pe Youtube, single-ul are puterea miraculoasa de a-ti induce o stare de bine interioara fantastica.

Daca mergi la o petrecere si vrei sa dansezi toata noaptea pe acordurile acestei melodii a lui Bruno Mars, ai grija sa porti o rochie mulata rosie care sa te faca sa te simti sexy, privita si dorita.

Rochie rosie

Aici gasesti rochia rosie midi

Nu mai are rost sa vorbim despre farmecul unei rochii rosii la o petrecere sau orice ocazii speciale! Daca o accesorizezi cu masura, cu bijuterii, pantofi si poseta in tonuri neutre, ca in imagine, sau in culori metalice temperate, nu foarte stridente, o lasi pe ea in centrul atentiei!

Citește și:

Altfel, cu niste bijuterii stridente, s-ar putea ca tinuta ta sa fe prea bogata, prea opulenta, prea plina si sa oboseasca, inclusiv pe tine. Insa mizeaza pe rochia rosie simpla si sexy! Nu te va dezamagi la niciun party! Si, mai mult, nu se va demoda nicicand!

Rochie sexy stralucitoare pentru dansul pe Daft Punk - Get Lucky

„Get Lucky” te vrea sexy! Pune mana repede pe o rochie stralucitoare cu paiete si fa senzatie cu ea si cu miscarile tale de dans intr-o seara nebuna petrecuta in compania prietenelor tale! Nu iti fie teama de toti barbatii care te vor admira, fii misterioasa si atragatoare si mergi pe principiul „uita-te, dar nu atinge”.

Rochie cu paiete

Rochie sexy cu paiete

O alta „clasica” in randul petrecerilor, pentru femei cu atitudine, rochia cu paiete atrage privirile oricand si nu pare sa iasa de pe podium prea curand! Mai ales de pe podiumul de dans!

Citește și:

Orice rochie cu paiete stralucitoare este o prima optiune de succes pentru o tinuta de petrecere cu farmec si mult dans! Vei arata ca o diva in timp ce paietele de pe rochie se vor „juca” in ritmul tau de dans.

Rochie neagra cu decolteu pentru Robin Thicke - Blurred Lines

Despre single-ul „Blurred Lines” se pot spune si scrie multe, dar noi suntem aici ca sa te incurajam sa fii mai sexy, mai increzatoare si mai pasionala ca niciodata atunci cand auzi invitatia la dans a frumuselului Robin Thicke. O rochie neagra mulata ofera frumusete si senzualitate trupului tau, asa ca foloseste-o fara retineri!

Rochie neagra

Rochie mulata cu decolteu neagra

Daca rochita neagra eleganta, simpla si mulata pe corp pe care ai ales-o pentru petrecerea ta are si decolteu, atat in fata, cat si la spate, cu atat mai bine: este si mai pregatita pentru a atrage toate privirile si atentia pe ringul de dans! Te va face sexy si classy deopotriva, misterioasa si plina de farmec in acelasi timp.

Citește și:

Si, mai are rost sa spun ca nu se va demoda vreodata?

Rochie sexy vaporoasa de party si piesa Maroon 5 - Moves Like Jagger

"Moves Like Jagger" este invitatia perfecta la dans. Imbraca-te cu cea mai simpatica rochie de party pe care o ai in dulap si pregateste-te sa ii dai pe spate pe toti cu miscarile tale.
Asigura-te ca ai ales o rochie sexy vaporoasa in clos, care iti da voie sa te misti cat e seara de lunga!

Și pentru ca melodia aminteste de simbolurile anilor trecuti, iar rochia de mai jos e plina de good vibe si are buline simpatice, care amintesc de perioada retro, face ca imbinarea melodie-rochie sa fie mai mult decat potrivita! Rochia in croiala A line de mai jos cu buline si design lejer, casual-elegant, cu bretele subtiri si top tip bustiera, te face sa te simti in largul tau oricand.

Rochie vaporoasa

Rochie de party cu buline

Acum că ai găsit rochiile potrivite pentru dans și melodiile preferate de party, nu mai rămâne decât să te pregătești de petrecere și de cea mai bună formă a corpului!

Citește și:

Va veni o vară plină de ieșiri în cluburi și distracție, așa că merită să investești cât mai repede în ținute de seară potrivite pentru sezonul estival, plin de timp cu prietenii pe ringul de dans.

Sursa Foto FrontPage: unsplash.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.