AUTOR e numai unul

AUTOR e numai unul

Pe 16 si 17 aprilie, la Grand Hotel du Boulevard, in Bucuresti, se intampla singura editie a targului international de bijuterie contemporana AUTOR de anul acesta.

De ce?

Pentru ca, dupa sapte ani in care a adus impreuna, in Romania, sute de artisti din toata lumea si zeci de mii de iubitori ai bijuteriei contemporane, AUTOR s-a transformat. A ajuns mai mare si mai bun, astfel ca, din acest an, devine un eveniment anual.

O singura sansa

Sa vezi cele mai noi creatii de bijuterie contemporana semnate de autori de peste mari si tari. Peste 150 de artisti, de pe cinci continente, si-au inscris colectiile pentru a 15-a editie AUTOR.

Inca o premiera

SINGURA editie de anul acesta se va desfasura pentru prima data la Grand Hotel du Boulevard. Timp de doua zile, spatiul de poveste din centrul Bucurestiului va gazdui cel mai mare Targ international de bijuterie contemporana din Sud-Estul Europei, la care sunt asteptati peste 3.000 de colectionari de bijuterie de autor. Acum 140 de ani, aceleasi saloane ample gazduiau o prestigioasa expozitie cu picturi din colectiile lui Carol I, Mihail Kogalniceanu, Gh. Grigore Cantacuzino, Theodor Aman sau Carol Popp de Szathmary.

La Bulivar, birjar! La Bulivar!

Adica la intersectia bulevardelor Elisabeta si Calea Victoriei. Pe 16 si 17 aprilie. La singura editie AUTOR de anul acesta. Am mai spus asta?

Targul international de bijuterie contemporana AUTOR este o platforma dinamica ce promoveaza creatia de bijuterie contemporana, sustine constant dialogul intre designerii de bijuterie si publicurile acestora, si un targ anual ce aduce in acelasi spatiu iubitorii de bijuterie: consumatori, pasionati, colectionari, galerii, distribuitori si presa de specialitate.

Vizionare placuta


Kudika
22 Martie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri