Setari Cookie-uri

Toate fetele chic se intalnesc pe 16-17 aprilie la Chic Bazar

In weekend-ul 16-17 aprilie 2016 are loc, la Vitantis Shopping Center, prima editie a celui cel mai mare garage sale deschis publicului larg, dedicat in totalitate iubitoarelor de fashion – Chic Bazar.

Chic Bazar se concentreaza pe vanzare de imbracaminte, incaltaminte si accesorii aflate in stare buna sau foarte buna. Timp de doua zile, pe 16 si 17 aprilie 2016, intre orele 11.00 si 20.00, la Vitantis Shopping Center se intalnesc toate fetele chic care au prea multe haine frumoase pe care nu le mai poarta.

Chic Bazar creeaza cadrul perfect pentru iubitoarele de shopping, fashion si frumos. Acestea pot gasi lucruri frumoase la preturi mai mult decat accesibile si se vor putea bucura de o atmosfera prietenoasa si o locatie primitoare. Vizitatorii vor putea cumpara imbracaminte si incaltaminte, accesorii, produse home deco dar si hainute pentru copii.

„Chic Bazar este un altfel de garage sale, pentru ca iese din tiparul clasic al acestui tip de eveniment. Vitantis Shopping Center a dispozitie un fost magazin cu o suprafata de 250 de metri patrati, spatiu care va deveni un magazin de vis in care vei putea gasi haine frumoase la preturi avantajoase. Exista dotarile necesare pentru a face alegeri inspirate si faptul ca vizitatorii vor putea proba hainele inainte sa le cumpere, e un aspect destul de important.”, aduga Madalina Diaconu, coquette organiser@Chic Bazar.

Citește și:

Cel mai mare garage sale deschis publicului larg isi asteapta vizitatorii cu cele mai frumoase articole vestimentare pe care le vor vinde atat expozantii inscrisi, cat si fetele din #arenabloggeritelor: Laura, Ioana, Simona, Dorina si Cristina, Julie (http://pink-wish.com/), Pepa (http://therubberdoll.com/), Adina (http://www.visiononfashion.ro/), Stella (http://modniza-fashiondoctor.blogspot.ro/), Petronela (http://butterfly9999.blogspot.ro/), Alexandra (http://makeupswan.net/), Manuela (http://manuellal.blogspot.ro/), lista fiind in actualizare permanenta.

Accesul la Vitantis Shopping Center se poate face atat cu masina (centrul detinand o parcare mare), cat si cu mijloacele de transport in comun sau cu transportul gratuit pus la dispozitie de catre centrul comercial. Accesul principal se face pe Soseaua Vitan-Barzesti, nr. 7A. Pentru cursele gratuite, programul microbuzelor se regaseste aici.

Citește și:

Intrarea la targ este gratuita pentru vizitatori.

Pentru mai multe informatii despre Chic Bazar accesati pagina de Facebook Chic Bazar sau website-ul www.chic-bazar.ro.

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.