Setari Cookie-uri

Cele mai frumoase citate culese din Fluturi de Irina Binder

Cea mai vanduta cartea din ultimii trei ani - "Fluturi" - este un roman de dragoste la baza caruia sta experienta de viata a autoarei Irina Binder, un jurnal in care se regasesc toate trairile omenesti. Sunt pagini incarcate cu povesti adevarate de dragoste si de viata, vorbe de alinare, declaratii sincere si sfaturi necesare.

Irina Binder este un om obisnuit care a ales sa isi deschida sufletul intr-o carte pe care fiecare dintre noi ar trebui sa o citeasca... O data, de doua ori, sau ori de cate ori este nevoie pentru ca invataturile si sfaturile asternute in paginile ei sa ne fie si noua de folos.

"Fluturi" este cartea de care ai nevoie atunci cand iubesti, atunci cand suferi din dragoste, atunci cand ai nevoie de acel sfat care sa te indrume spre calea cea buna, dar si atunci cand vrei sa devii persoana mai buna, mai linistita si mai inteleapta.

Citate despre viata

1. Sa nu uiti ca niciodata nu va fi prea tarziu sa o iei de la inceput, sa te indragostesti si sa te reinventezi. Profita de fiecare clipa, tine cu dintii de orice clipa de fericire si lupta pentru visele tale!

2. Traieste frumos, cauta sa insemni ceva bun in viata oamenilor, retrage-te atunci cand simti ca nu mai apartii unui loc sau unui suflet si ia-o de la inceput ori de cate ori va trebui.

Citește și:

3. Sa tii minte ca esti o minune, ca viata este un dar pretios si ca singura ta datorie este sa traiesti frumos, sa fii un om bun si sa iubesti! Si nu uita niciodata: Nihil Sine Deo – Nimic fara Dumnezeu.

4. Viata nu te intreaba niciodata nimic. Nu tine cont de cine esti si de ce ai facut, bun sau rau. Ea doar iti da un test de supravietuire, o lovitura si te lasa sa te descurci. Si asa apar optiunile… toate sub forma de lectii – unele mai dure, altele mai blande, dar in urma carora, cu siguranta, te vei schimba, de multe ori atat de mult, pana la a nu te mai recunoaste pe tine insuti.

5. Lasa lucrurile sa se intample, traieste-ti viata cu bune si cu rele, cu lacrimi si cu zambete, cu tot ce iti ofera, pentru ca toate au un rost. Iubeste si lasa-te iubita, iarta, dar nu uita, iar daca vei cadea, ridica-te si mergi mai departe si nu da nimanui satisfactia sa te vada la pamant!

Citește și:

6. Te-ai gandit vreodata cand ai plans, cati oameni mai plang in momentul acela in intreaga lume? Plang foarte multi. Fiecare isi plange durerea lui si sunt sigura ca sunt foarte putini care plang de fericire […] Tu de ce plangi? Eu de ce plang? Avem cu adevarat motive sa plangem?

7. Viata, drumurile, loviturile si oamenii ei te pot indeparta sau te pot apropia de tine... totul tine doar de alegeri.

Citate de iubire

1. Daca un om te iubeste, va fi langa tine fara sa-I ceri si fara sa faci eforturi sa-l pastrezi alaturi.

2. Am invatat ca a astepta dupa altii inseamna timp pierdut si amanari inutile. Am invatat ca nu are rost sa ma zbat sa fac parte dintr-o viata in care nu sunt dorita si nici sa raman in locuri unde nu am niciun rost. Am invatat ca iubirea nu trebuie pazita.

3. Sunt un om care a inteles ca iubirea nu ofera garantii, ca ea devine uneori amaraciune, ca fiecare fluture din stomac isi ia zborul si ca oricat de mult am iubi si oricat de mult ne-am darui, oamenii ne pot abandona ca si cum nu am insemnat nimic pentru ei.

Citește și:

Citate despre bunatate

1. Nu sunt atat de saraca, incat sa nu am ceva de daruit, din putinul meu. Nu sunt atat de saraca, incat sa tin usa casei inchisa si sa-mi doresc singuratatea. Nu sunt atat de saraca, incat sa nu am o vorba buna pentru un om care are nevoie de ea.

2. Nu sunt atat de saraca, incat sa uit sa rad in hohote, chiar si atunci cand am necazuri. Nu sunt atat de saraca incat sa nu ma iubesc, pentru ca oricata iubire as darui, am din ce in ce mai multa. Nu sunt atat de saraca, incat sa nu mai am speranta atunci cand am pierdut totul.

3. Sa nu iti fie teama sa plangi, sa razi sau sa vorbesti deschis despre ceea ce simti, fii sincera cu ceilalti, dar mai ales fii sincera cu tine si orice vei face, fa-o in asa fel incat sa-i poti privi pe ceilalti cu demnitate, sa nu iti fie rusine cu cine esti.

Incarca-te cu optimism, zambete si energie pozitiva citind mai multe citate motivationale pe citate365.ro!

Citește și:

Sursa Foto: unsplash.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.