Setari Cookie-uri

Incepe DallesGO Summer Edition

Doar in mai poti profita de ultima luna de inscrieri la cursurile din sezonul de vara care urmeaza sa inceapa in luna iunie!

Vara esti mai relaxat si ai mai mult timp la dispozitie sa te ocupi de ceea ce iti place. Doar in mai poti profita de ultima luna de inscrieri la cursurile din sezonul de vara care urmeaza sa inceapa in luna iunie! In Summer Edition, DallesGO lanseaza zece cursuri noi provocatoare, completand catedra de profesori unu´ si unu´ cu nume sonore din domeniul industriilor creative.

Succesul cursului de Design Vestimentar ne-a determinat sa infiintam o noua sectiune de Design in cadrul DallesGO. Astfel, Kristina Dragomir va invata cum se confectioneaza palariile, Mihaela Glavan va impartaseste din universul fascinant al crearii pantofilor, iar Carla Szabo va insoteste de-a lungul complexelor tehnici si procedee care alcatuiesc astazi designul de bijuterii.

Divizia Fashion DallesGO va fi completata de noul curs de Fashion Business, sustinut de Olga Stanciu, fostul Director Adjunct al Grupului Jolidon, cu o experienta de peste 25 de ani in domeniul industriei textile.

Munca de mentorat pe care Geta Voinea o duce de ceva vreme la DallesGO va fi intregita incepand cu sezonul urmator de un nou curs de Tunsoare, sustinut de Razvan Dobrescu, unul dintre hairstilistii cu state vechi in industria de frumusete din Romania.

Alex Gelehrter, unul dintre cei mai avangardisti artisti contemporani romani, cu o experienta de 20 de ani in artele vizuale in State, va sustine la DallesGO cel mai spectaculos curs de Video de pe piata.

Bogdan Zaharia (manager Fashion Days) si Cristi Ignat (Canopy) continua mentoratul in Marketing Online inceput de Cosmin Nastasa la DallesGO, printr-un curs aprofundat de Marketing Online, decodificand pentru tine cele mai importante instrumente ale online-ului: Google AdWords, Facebook Ads, SEO si Google Analytics.

Divizia Hooby DallesGO se imbogateste cu un nou curs de Cooking pentru avansati, sustinut de neobositul Marius Tudosiei. Acesta continua calatoria culinara in jurul lumii, profundand tehnicile de gatit ale celor mai rafinate bucatarii: mediteraneana, nordica sau asiatica.

Sandra Mavhima, unul dintre cei mai prolifici dansatori coregrafi la ora actuala, a conceput un curs de dezvoltare personala prin mijloacele specifice Dansului Contemporan.

Nu lipsesc din portofoliul DallesGO cursurile cu traditie: Stilism si Tendinte in moda, Make-Up, Hairstyling, Design, Fotografie, Cooking, Interior Design, Actorie, Mindfulness, Marketing Online, PR, E-commerce si Public Speaking.

Alege ceea ce ti se potriveste din portofoliul DallesGO si pregateste-te de intalnirea ta cu succesul!

Citește și:

Mai multe informatii puteti gasi pe www.dallesgo.ro.

Vizionare placuta


Kudika
16 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.