Setari Cookie-uri

Fuerza Bruta, celebrul show de pe Broadway, vine in Romania!

Ati mai vazut un show care se desfasoara deasupra si de jur-imprejurul vostru?

Fuerza Bruta vine in Romania in luna decembrie pentru patru spectacole incredibile. Doar 500 de spectatori vor putea asista la fiecare show si vor avea parte de o traire unica, vor intra in atmosfera vibranta si vor avea o experienta care trebuie simtita o data in viata. Fuerza Bruta este senzatia de pe Broadway care a cucerit intreg mapamondul si care acum este aproape de publicul roman!



Fuerza Bruta reprezinta un eveniment care copleseste toate simturile celor prezenti in sala, in care realitatea este cu mult depasita, permitand tuturor simturilor sa se imbine armonios si sa stimuleze creativitatea spectatorilor. Show-ul uman, impreuna cu muzica psihedelica si dementialele efecte vizuale inconjoara la 360 de grade spectatorii si fac din acest show o traire profunda, care impresioneaza si depaseste asteptarile.

Iar emotia show-ului nu se opreste aici! Vorbim despre THE EVENT! Dupa Usher in New York, mult indragita Delia va avea un rol special in cadrul spectacolului de deschidere si va uimi publicul roman! Excentrica si o aparitie plina de culoare, Delia se incadreaza perfect in atmosfera eclectica Fuerza Bruta! Delia va avea o special permormance pe 9 Demebrie, iar pe 10 Decembrie vom avea parte de aparitia in show a unui special guest!

Spectacolele din Fuerza Bruta din Romania sunt prezentate de catre Fundatia Gimmyni, asadar profiturile vor fi donate pentru a ajuta copiii defavorizati.

Citește și:
  • Biletele Early Bird se pun in vanzare incepand cu 23 mai pe www.eventim.ro si www.bilete.ro
  • Spectacolele vor avea loc pe 9 si 10 Decembrie. Vor fi doua pe zi, iar orele la care incep sunt 6 PM si 9 PM
  • Pretul unui bilet early bird pentru spectacolele de la ora 6:30PM este 345lei, iar pentru cel de la 9:30PM este 395lei
  • Pretul intreg al unui bilet este 445lei, respectiv 495lei
  • Pentru mai multe informatii despre show si update-uri frecvente, puteti accesa www.facebook.com/FuerzaBrutaInRomania sau www.fuerzabrutaromania.com sau www.fuerzabruta.ro
  • Uber ofera gratuit o cursa dus-intors pentru spectacolul Fuerza Bruta de pana la 25 lei fiecare. *Doar pentru utilizatori noi

Despre Fuerza Bruta

Fuerza Bruta este un spectacol dinamic de teatru si acrobatii care dureaza 70 de minute, care a fost descris de catre Variety Magazine ca fiind un show “care te lasa cu gura cascata”. Celebrul show de pe Broadway este un sold-out, care insumeaza peste 1.8 milioane de bilete vandute pana la ora actuala. Este un spectacol care garanteaza un eveniment grandios pentru publicul roman. Acrobatii accelereaza la maxim pe o banda rulanta imensa, fug printr-o serie de pereti miscatori, sunt suspendati in aer si inconjurati de apele marii Mylar, iar superbele gimnaste realizeaza contorsiuni incredibile in apele care se afla deasupra publicului. Pe scurt, Fuerza Bruta promite o experienta care stimuleaza toate cele cinci simturi!
Impresionantul spectacol a fost nominalizat de curand la Latin Grammy Awards.

Spectacolele Fuerza Bruta au fost urmarite cu interes de catre Bezonce, Jay-Z, Jessica Alba, Penelope Cruz si multe alte celebritati.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
25 Mai 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.