Setari Cookie-uri

De vorba cu Emma: 10 citate care te vor pune pe ganduri

"De vorba cu Emma" nu este doar o carte plina de citate cliseice pentru femei, ci este o carte care te poarta pe alte meleaguri, te face sa simti furnicaturi in corp si te invata cu adevarat sa lupti pentru iubire, dar sa pleci atunci cand nu esti dorita, sa fii puternica si stapana pe tine si sa intelegi ca fericirea ta nu depinde de ceva sau, si mai grav, de cineva.

Citate de dragoste - De vorba cu Emma

Citind "De vorba cu Emma", fascinanta carte a lui Vitali Cipileaga, vei constientiza cat de mult te regasesti in ea. Cu fiecare pagina parcursa iti vei da seama ca citesti propria ta poveste de viata, propria ta poveste de dragoste. Sunt gandurile tale asezate pe acele foi, scenariile pe care ti le-ai inchipuit in repetate randuri si raspunsurile la intrebarile care nu te lasa sa te concentrezi la placerile vietii.

Citate despre oameni

1. Daca cineva iti va spune cum sa actionezi sau ce sa decizi, pune-l in spam si mergi mai departe. Pentru ca nu exista altceva mai bun decat propria parere, propriile ganduri, propriile esecuri, propria dragoste, propria viata. Punct.

2. Fii direct, in loc sa fii las! Rezolva, in loc sa minti! Spune, in loc sa ascunzi! Iubeste, in loc sa te prefaci!

3. Voi, barbatii, va intoarceti pentru ca aveti un motiv. Noi, femeile, epuizam toate motivele inainte de a pleca.

Citește și:

Citate de dragoste

4. Daca nu stii ce simti fata de un om, inchide ochii si imagineaza-ti ca el nu este si nici nu a fost vreodata. Niciunde. Nicicand. Nicicum. Ce vei simti atunci?

5. Ai vrea ca totul sa fie altfel. Tu sa nu fi langa cineva pentru care nu simti nimic. El sa nu imbratiseze alt om. Tu sa nu mirosi alt parfum. El sa nu sarute alta femeie.

6. Am inteles ca daca vrei sa ai o iubire mare, trebuie sa treci prin cele mici si neinsemnate.

7. Cand vei intalni omul tau, vei intelege de ce cu altii nu a mers.

8. Cel mai potrivit e sa iubesti in tacere si cu adevarat.

9. Ai incercat sa nu-ti piese de timp si motive, dar sa tii cont de ce-si doreste celalalt? Sa cautati fericirea impreuna.

10. Hai pur si simplu sa fim impreuna. Sa ne trezim dimineata de la aceeasi aroma de cafea. Sa ne simtim impliniti de la acelasi sarut. Sa ne tinem de mana intr-o lume plina de oameni reci si sa ne fie cald. Hai sa nu asteptam imposibilul. S-ar putea ca dragostea perfecta nici sa nu existe. Or, perfecte sunt diminetile impreuna cu tine. Hai sa nu ne pese de vorbele altora. Sunt seci si fara sentiment. Hai sa iubim si sa fim!

Citește și:

Esti pregatita sa devii dependenta de inca o carte care pare sa te cunoasca mai bine decat crezi ca te cunosti tu?

Sursa Foto Front Page: Pixabay.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.