Setari Cookie-uri

Idei de cadouri pentru cea mai buna prietena

Este cea mai buna prietena a mea, ceea ce inseamna ca o cunosc ca pe propria mea persoana. Oare? Pentru ca mi se intampla sa am momente in care imi doresc atat de tare sa o surprind cu un cadou inedit, incat... nu stiu ce sa aleg. Da, este fix aceeasi dilema pe care o am si cand e ziua iubitului sau a surorii.

In speranta ca o sa iti vin si tie in ajutor, mi-am facut o lista care sa-mi fie la indemana cand vine ziua ei.

Stiu ce haine ii plac, stiu ce masura poarta, insa cand vine vorba de un cadou, incerc sa ma indrept in alte directii. Daca vad, totusi, un tricou cu mesaj haios, nu o sa ma pot abtine si am sa i-l cumpar fara sa stau pe ganduri.

Dar iata la ce m-am mai gandit in materie de cadouri la indemana oricui!

Mesaj important

Imi plac la nebunie tricourile cu mesaje inscriptionate! Si stiu ca si prietenelor mele le plac, asa ca nu o sa dau niciodata gres cu un astfel de cadou. Important este ca mesajul sa aiba o semnificatie aparte pentru cea care urmeaza sa poarte tricoul.

Cadouri pentru femei: Tricouri cu mesaje

Tricou negru: 59.99 lei
Tricou alb: 45.99 lei

Amintirile din geanta

Ce femeie se supara daca primeste in dar o geanta?! Eu nu! Indiferent daca stilul prietenei mele, sau al prietenei tale, este elegant sau sport, un rucsac o sa ii fie intotdeauna util. La fel si o geanta simpatica tip ghiozdanel.

Citește și:

Genti de umar

Rucsac din material textil: 89.99 lei
Geanta cu aspect de ghiozdanel: 99.90 lei

Bratari cu stil

Nici cu bratarile nu ai cum sa dai gres atunci cand vrei sa ii faci prietenei tale un cadou simpatic, indiferent de stilul ei. Singurul lucru pe care trebuie sa il iei in calcul este ca ea sa fie adepta bijuteriilor, adica si sa le poarte, nu doar sa le admire.

Cadouri pentru femei: Bijuterii

Bratara boho: 64.90 lei
Bratara multipla: 39.90 lei

Loc pentru cosmetice

Cand aleg un cadou pentru o prietena, aleg in functie de preferintele mele. Si nu dau niciodata gres; se intampla sa avem aceleasi gusturi. Spre exemplu, acest organizator pentru cosmetice mi-a adus un zambet pe buze de la prima vedere si consider ca ar atarna bine in camera mea, dar si in a ei. Ca sa intregesc cadoul, am ales si o paleta cu trei farduri. Un cadou pentru sufletul oricarei femei. De acord?

Cadouri pentru femei: Cosmetice

Organizator pentru cosmetice: 32.99 lei
Paleta de farduri: 49.99 lei

Citește și:

De notat si de memorat

Buna mea prietena are o colectie impresionanta de agende. Ii e "teama" sa inceapa vreuna ca nu cumva sa o strice notand in ea prostii, asa ca a adunat in biblioteca in jur de 100 de carnetele, agende si agendute. Cateva rafturi mai jos troneaza o multime de carti psihologice si de dezvoltare personala. Cum sa nu o iubesc?!

Cadouri pentru femei: Carti si agende

Agenda antistres: 18.87 lei
Carte Mananca, roaga-te, iubeste: 28 lei

Cani cu mesaj

Stiu cat de mult ii plac cafeaua si ceaiul, stiu cat de bine se simte atunci cand ajunge la birou si o intampina cana care o va umple de energie. Iar eu ma simt bine sa stiu ca ii pot aduce un zambet pe chip datorita canii cu mesaj haios pe care i-am oferit-o.

Tricouri pentru femei: Cani cu mesaj

Cana termos: 91.99 lei
Cana cu mesaj: 39.99 lei

Tu cat de bine iti cunosti prietena?

Sursa Foto FrontPage: depositphotos.com

Vizionare placuta


Sunt Mia și îmi place să trăiesc în Universul meu dominat de liniște, simplitate și bunătate. Iubesc animăluțele (clișeic, nu?!) și pe Dumnezeu, cât despre oameni... îmi...

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.