Casa spiritelor

Una dintre cele mai seducatoare carti din literatura contemporana

Produs publicat in 2016 de Humanitas Fiction si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Isabel Allende
Pret: 42,00 lei


casa spiritelor

PREZENTARE

Distins cu numeroase premii literare, romanul Casa spiritelor a fost adaptat pentru marele ecran in 1993, in regia lui Billie August, cu o distributie de exceptie: Meryl Streep, Winona Ryder, Jeremy Irons, Vanessa Redgrave, Glenn Glose si Antonio Banderas.

„Pe 8 ianuarie 1981, pe cand ma aflam in Venezuela, am primit un telefon care ma anunta ca bunicul meu iubit era pe moarte. Am inceput sa-i scriu o scrisoare, iar acea scrisoare s-a preschimbat in primul meu roman, Casa spiritelor, aparut in 1982“, avea sa declare Isabel Allende doua decenii mai tarziu. Astfel s-a nascut saga familiei Trueba, in care ritmurile violente ale unui pamant mitic, ravasit de cutremure si uragane, par o a doua natura a personajelor. impletind mistica si politica, splendoarea si decadenta unei lumi ce devine istorie, Casa spiritelor este una dintre cele mai seducatoare carti din literatura contemporana.

Retail jobs

„Cu acest roman spectaculos, Isabel Allende devine prima femeie care se alatura clubului, pana acum exclusiv masculin, al marilor autori latino-americani.”- New York Times Book Review

Vizionare placuta


Kudika
29 August 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.


Setari Cookie-uri