Setari Cookie-uri

Expozitia Ballerina Project

Acest proiect poate fi considerat un studiu de lumini si umbre, miscari inghetate in timp, forme si volume ce tind spre un ideal interior.

Ballerina Project

Expozitia "Ballerina Project" va fi expusa in cadrul celui mai important festival international de fotografie din Bucuresti. Bucharest Photofest este un festival total al bucuriei vizuale ce va cuprinde mai multe evenimente - expozitii, proiectii de filme, dezbateri, workshopuri si prezentari de portofoliu - in diferite locatii: Teatrul National Bucuresti, Institutul Francez, Cinema Elvira Popescu, Journey Pub and More, Carturesti, Bistro Carusel.

Acest proiect poate fi considerat un studiu de lumini si umbre, miscari inghetate in timp, forme si volume ce tind spre un ideal interior.

Cadrele fac parte dintr-o realitate transformata in fictiune, rama fiind portalul ce separa cele doua lumi creand o poveste intima si personala. In fotografia de studio ce poate parea regizata si premeditata sau ca fiind lipsita de continut, ideea controlului total trebuie abandonata permitand accidentalului sa se intample.

Citește și:

Emotia exprimata prin miscarile trupului a fost imortalizata, existand o relatie intima cu timpul, inainte si dupa declansare.

ballerina project

Fotografiile functioneaza ca o fereastra prin care privitorul are acces la viziunea si lumea interioara a celui care reuseste sa surprinda emotia creata prin miscare, imagini ce invita la contemplatie. Fundalul uniform scoate mai mult in evidenta subiectul avand acel aer grafic ca rezultat al clar-obscurului ce da volum si al liniilor de lumina care aduc aminte de crochiurile studiate in liceul de arte plastice.

"Ballerina Project s-a materializat de la sine odata cu aparitia unei noi muze in viata mea. Nevoia Catalinei Popescu pentru a-si promova noul concept "Ballet Fitness" a fost un refresh si o noua etapa pentru mine in explorarea fotografiei." - Alberto

BUCHAREST PHOTOFEST (10-20 sept. 2016)

Citește și:

Mai multe detalii pe www.bucharestphotofest.com

Vizionare placuta


Kudika
12 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.