Setari Cookie-uri

Mireasa tanara

In asteptarea Fiului ratacitor care i-a fost harazit drept sot, Mireasa tanara este initiata in arta iubirii in scene de un splendid erotism difuz.

Produs publicat in 2016 de Humanitas Fiction si disponibil pe Elefant.ro
Autor: Alessandro Baricco
Pret: 19,71 lei

PREZENTARE

Cu magia, delicatetea si virtuozitatea dintotdeauna ale artei sale, Alessandro Baricco propune in Mireasa tanara o neobisnuita poveste de dragoste, intre doi tineri meniti unul altuia inca din copilarie, recreand in acelasi timp o lume gata sa se naruie. Critica italiana a plasat romanul in seria cartilor de mare succes ale autorului.

In asteptarea Fiului ratacitor care i-a fost harazit drept sot, Mireasa tanara este initiata in arta iubirii in scene de un splendid erotism difuz. Alaturi de ea, in centrul naratiunii lui Baricco traieste un personaj colectiv, Familia Fiului, cu figuri paradoxale, de un pitoresc rar intalnit, din randul carora se detaseaza Unchiul si servitorul Modesto. La rastimpuri insa, isi face aparitia un personaj improbabil si surprinzator: naratorul, ale carui nelinisti se materializeaza in povestea insasi, conferind cartii aura reflectiei asupra meseriei de a scrie.

Citește și:

„Cum am putea defini romanul Mireasa tanara de Alessandro Baricco? O capricioasa si foarte indrazneata poveste de dragoste, o fabula suprareala, o expunere filozofico-libertina? Sau, mai simplu, incercarea unui Narator (inventat de Baricco) care tinde sa-si exorcizeze prin scris obsesiile?“ - Lorenzo Mondo – La Stampa

Vizionare placuta


Kudika
14 Septembrie 2016
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.