Setari Cookie-uri

Artisti care au dat lovitura cu un singur hit

Hitul Minune, derivand din englezescul One Hit Wonder, desemneaza acel cantec care reuseste sa se impuna in topurile muzicale si realizeaza vanzari foarte bune, se bucura de un succes imens, insa ramane singura melodie de referinta a artistului respectiv, acesta nemaifiind capabil sa mai inregistreze un succes asemanator.



6. 4 Non blondes- “ What’s up”

Hitul trupei americane 4 Non Blondes a fost lansat in anul 1993 si a ramas singurul lor succes muzical rasunator. In anul 1995 solista Linda Perry a parasit trupa si la scurt timp aceasta s-a desfiintat. “ What’s up” a fost cel de-al doilea single lansat de pe albumul de debut “Bigger, Better, Faster, More!”. A ajuns pe locul 14 in clasamentul american Billboard Hot 100, a castigat discul de aur, iar in clasamentele din multe alte tari a atins chiar prima pozitie.




7. Jessica Jay- “Casablanca”

Cine nu isi mai aminteste vocea dulce a lui Jessica Jay interpretand hitul “Casablanca”? Desi nu a avut un succes international foarte mare, in Romania s-a bucurat de un succes rasunator, umpland discotecile in acea vreme. Va mai amintiti?



8. Sinead O’Conner- Nothing compares 2U

Hitul lui Sinead O’Conner este un cover dupa o melodie scrisa de Prince in anul 1985 pentru formatia The Family, pe care el insusi o formase. Reteta a fost simpla: a preluat un cantec bun si l-a transformat intr-unul senzational, bazandu-se pe sensibilitate si emotii. In anul 1990, cantecul a ajuns pe locul intai in topurile muzicale din numeroase tari, printre care si Marea Britanie, Germania sau SUA.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.