Setari Cookie-uri

Artisti care au dat lovitura cu un singur hit

Hitul Minune, derivand din englezescul One Hit Wonder, desemneaza acel cantec care reuseste sa se impuna in topurile muzicale si realizeaza vanzari foarte bune, se bucura de un succes imens, insa ramane singura melodie de referinta a artistului respectiv, acesta nemaifiind capabil sa mai inregistreze un succes asemanator.



9. Edwyn Collins- “A girl like you”

Cantecul din 1995, “A girl like you”, este cel prin care cantaretul scotian s-a impus cu adevarat pe scena muzicala desi activitatea lui in domeniu este indelungata. In 2004 lucra la un nou album, insa el si-a intrerupt timp de doi ani activitatea pentru a-si trata cele doua hemoragii cerebrale pe care le-a descoperit in 2005.



10. Right Said Fred - "I'm Too Sexy"

"I'm Too Sexy" este mega hitul trio-ului britanic Right Said Fred. A fost lansat in anul 1992, si timp de sase saptamani a stationat pe locul doi in topurile britanice, asta numai datorita prezentei pe locul intai a baladei lui Bryan Adams: "(Everything I Do) I Do It For You", care era mult prea greu de depasit. Cantecul este un fel de parodie, cantat din punctul de vedere al unui model masculin narcisist. Desi in Marea Britanie au mai avut cateva cantece de succes, in SUA a fost singara melodie care a ajuns pe locul intai, devenind un one hit wonder.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
29 Februarie 2008
Echipa Kudika

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.