Setari Cookie-uri

Leii mor pentru miei

Leii mor pentru miei, un film de exceptie, in regia lui Robert Redford, ce prezinta trei povesti dramatice despre atitudine si implicare, despre adevar si propaganda, despre patriotism si sacrificiu, va fi lansat pe DVD la sfarsitul acestei saptamani.

Pe frontul de lupta din Afganistan, doi soldati, fosti studenti ai profesorului, ajung in spatele liniilor inamice si, in timp ce senatorul ii prezinta jurnalistei noua strategie de succes, cei doi tineri, convinsi ca misiunea lor contribuie la mult-asteptata victorie, isi pierd viata inutil, alaturandu-se miilor de victime care au slujit, fara stirea lor, interesele acelorasi politicieni.

Ce înseamna azi patriotismul? Ce rol trebuie sa joace media in relaţia cu opinia publica? Cum poate fiecare din noi sa ia atitudine la ce se intampla in lume? Iata doar cateva intrebari pe care filmul “Leii mor pentru miei”, disponibil acum pe DVD, ni le propune spre meditatie. Ca bonus, vom urmari comentariile regizorului Robert Redford, detalii despre scenariu si productia filmului, mostenirea United Artists si trailerul.

Un film distribuit de Prooptiki Romania.

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
14 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.