Setari Cookie-uri

Vedete impiedicate

Se poate intampla si la casele mai mari... sau chiar si vedetelor. Ni se intampla tuturor sa ne mai dam cu stangul in dreptul si sa maturam pamantul

Se poate intampla si la casele mai mari... sau chiar si vedetelor. Ni se intampla tuturor sa ne mai dam cu stangul in dreptul si sa maturam pamantul, diferenta este ca momentul nu este imortalizat si apoi cui ii pasa, un impiedicat in plus! Personal as putea sa povestesc cateva faze memorabile, care ma includ pe mine sau cunoscuti de-ai mei, insa din moment ce nu era niciun fotograf prin zona si nici macar nu am dat cu nasul de scena nu stiu cat poate sa fie de interesant.

Totusi pentru a deschide lista confesiunilor am sa spun numai ca am cazut cand coboram scarile la metrou, ajungand evident pe fund pana la capatul lor. In plus, cand m-am ridicat a trebuit sa ma intorc sa-mi adun tocul, pentru ca ramasesem cu o opinca in locul dragutei mele cizmulite cu toc de 12 centimetri. Cat despre vanataile cu care m-am ales...

Poate ca ati trecut si voi prin astfel de momente penibile, de care va invit sa facem haz impreuna. Si ca sa ne simtim mai bine si sa ne mai clatim orgoliul usor scuturat de cazatura, va propun sa urmarim cateva vedete indragite care nu au scapat nici ele de cazaturi... in plina scena.

Se pare ca sa cobori scarile in pozitie verticala poate sa fie uneori o adevarata provocare. Beyonce a aflat si ea acest lucru pe propria piele. Este adevarat ca ea se agitase putin cam mult inainte de cazatura si probabil era cam ametita dar cazatura ramane cazatura. Insa fostei ei colege de trupa, Michelle Williams, ii este greu sa puna stangul in fata dreptului, asa ca respect pentru manechine. Bine ca erau colegele prin preajma ca sa continue cantarea. Michelle arata de parca ar fi vazut ceva pe jos si se grabeste sa le-o ia inainte celorlalte. Ele insa nu s-au aratat interesate de ceea ce descoperise ea.

Nici cea de-a treia membra a fostei formatii Destiny’s Child nu s-a lasat mai prejos. Se pare ca e adevarat: cine se aseamana se aduna. Numai ca de data aceasta Kelly Rowland era singurica si nici macar nu imi dau seama cum s-a intamplat, pur si simplu s-a dezechilibrat. Eh, se intampla, forta gravitationala!

Insa chiar si Madonnei? Ei bine da, pana si acestei yoghine acrobate i se poate intampla, chiar daca ulterior sunt scoase imaginile la montaj. Dar oameni suntem cu totii! Totusi impresia este mult mai puternica atunci cand vezi un rapper solid si teapan prabusindu-se pe scena, mai ales ca nici nu se omora el cu schemele acrobatice.
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.