Setari Cookie-uri

Vedete impiedicate

Se poate intampla si la casele mai mari... sau chiar si vedetelor. Ni se intampla tuturor sa ne mai dam cu stangul in dreptul si sa maturam pamantul


Robbie Williams este insa mult prea simpatic pentru a nu oferi clipul intreg. Ca de obicei el stie cum sa recationeze pentru a transforma un moment penibil in unul amuzant. In timp ce executa una dintre schemele lui “smecheresti” nenorocul bata-l vina il arunca la pamant. Insa singur recunoaste cu o grimasa simpatica pe fata: “Asta este putin cam stanjenitor” negrabindu-se inspirat sa se ridice. Desi recunoaste ca isi propusese sa iasa pe scena si sa interpreteze pur si simplu melodia, se pare ca planul de acasa nu se potriveste intotdeauna cu cel din targ.

Si este o mare calitate sa privesti intotdeauna partea plina a paharului si sa ai simtul autoironiei: “ Este totusi un lucru bun ca momentul nu s-a transmis live in 24 de tari. Mai bine de trei sute de milioane de oameni asteapta sa fac asta de mai bine de zece ani. “ Si cum un adevarat entertainer este atent la nevoile fanilor, el le-a oferit ceea ce isi doreau iar acestia au fost evident in delir.



Pentru ca atunci cand ei nu sunt multumiti, este foarte posibil sa iti faca vant de pe scena. Iar Robbie a patit-o si pe asta!



Carmen Electra

Inca putin... inca putin si... n-am scapat! Totusi Carmen Electra are o scuza: se pare ca scena era putin cam alunecoasa in acel loc, pentru ca s-a intersectat cu un alt model care i-a urmat imediat exemplul. Momentul a fost cu atat mai savuros! Si cum au impartasit aceasta experienta era firesc sa se sprijine la final.



Shakira

Hopa Mitica! Shakira pur si simplu nu s-a sprijinit bine pe picioare. Pare destul de dureroasa cazatura, dar cantareata se ridica si continua sa cante... n-a vazut nimeni nimic!



Britney Spears

Britney aluneca frumos si finut, dar se ridica imediat. Asa e coregrafia! Exact atunci Britney invita publicul sa i se alature... la pamant? Come on!



Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
15 Aprilie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.