Setari Cookie-uri

Cei mai bogati burlaci din Romania

Toate femeile isi doresc sa aiba in viata lor un barbat bogat, care sa le iubeasca, sa le resfete, sa le duca in vacante de vis si sa le scape de grija zilei de maine.

burlaci Toate femeile isi doresc sa aiba in viata lor un barbat bogat, care sa le iubeasca, sa le resfete, sa le duca in vacante de vis si sa le scape de grija zilei de maine. Dar cum vrabia malai viseaza, putine sunt acelea care reusesc sa suceasca mintile unui barbat care a uitat numarul banilor din cont, dar si mai dificil este sa convingi un astfel de barbat sa te duca in fata altarului.

10. Potrivit revistei Capital, cel mai “sarac” burlac este Dumitru Tudor, in varsta de 59 de ani. Secretul averii sale: investitiile pe piata de capital si in domeniul imobiliar. Are actiuni la Biofarm si Banca Transilvania, care se afla in continua crestere.

9. Se pare ca afacerile cu ape minerale si sucuri carbogazoase nu i-au imbogatit doar pe fratii Micula, ci si pe omul de afaceri Catalin Chelu. In varsta de39 de ani, aceata are o avere estimata la 95 de milioane de dolari. Desi are o avere impresionanta, galateanul Catalin Cretu nu este strain de problemele cu legea, Garda Financiara descoperind la unele din firmele sale evaziuni fiscale in valoare de 16 miliarde de lei vechi.


8. Fostul patron al televiziunii Prima Tv si a posturilor de radio Kiss si Star, Cristian Burci, este un personaj discret, care a evitat sa intre in vizorul presei prin prisma relatiilor sale amoroase sau a masinilor care ii imbogatesc garajul. Omul de afaceri a adunat o avere de 95-100 milioane de dolari din contructii, santiere navale si agentii de publicitate.


7. burlaci Cu o avere de peste 100 milioane de dolari, Adrian Sarbu este unul dintre cei mai importanti oameni din mass-media romaneasca. A pus bazele televiziunii Pro Tv, care a reusit sa depaseasca toate recordurile de audienta, impunandu-se prin profesionalism si stil.

6. Foarte putin publicului feminin, Iulian Dascalu este unul dintre cei mai bogati oameni din Moldova. Cu o avere de 120 de milioane de dolari, omul de afaceri a preferat sa fie o prezenta discreta in presa mondena, preferand sa se axeze doar pe afacerile sale: constructii de mall-uri.


5. Desi nu se poate lauda cu un fizic impresionant sau cu un sarm evident, Ovidiu Tender ar putea lua mintile femeilor doar daca ar specifica numarul milioanelor care s-au adunat in contul sau de-a lungul anilor: 190 milioane de dolari. In varsta de 50 de ani, Ovidiu Tender este implicat de multi ani intr-o relatie si are 2 copii. Asadar, fetelor, sa mai cautam!
Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.