Setari Cookie-uri

Cei mai bogati burlaci din Romania

Toate femeile isi doresc sa aiba in viata lor un barbat bogat, care sa le iubeasca, sa le resfete, sa le duca in vacante de vis si sa le scape de grija zilei de maine.

4. Omul de afaceri Zoltan Teszari are o avere de 220-230 de milioane de dolari si este cel care a pus bazele companiei de comunicatii RCS & RDS. Zoltan a strans aceasta impresionanta avere doar pana la 35 de ani, avand reale sanse ca in urmatorii ani sa se afle pe o pozitie fruntasa in topul celor mai doriti burlaci din Romania.

3. Monica Barladeanu a fost vizitata cu siguranta, de ursitoare, atunci cand s-a nascut. Iubitul actritei care isi face veacul pe la Hollywood, Bobby Paunescu, ia medalia de bronz in topul Kudika, cu o avere de 850 milioane de dolari. Este de admirat ambitia Monicai, care desi are un iubit foarte bogat, isi doreste sa reuseasca singura in cariera si sa devina cunoscuta prin forte proprii.

2. burlaci Controversatul om de afaceri Sorin Ovidiu Vantu s-a clasat pe locul al doilea in topul celor mai bogati burlaci, cu o avere estimate la 1,2-1,5 miliarde de dolari. Viata patronului trustului Realitatea este inconjurata de mister, asadar nimeni nu stie cu exactitate cine ii face lui Vantu hormonii sa fiarba.


1. In 2007, conform revistei Capital, Ion Tiriac s-a clasat pe locul trei in topul celor mai bogati barbati din Romania, cu o avere estimata la 2 miliarde de dolari. Cu o casnicie esuata la activ, este greu de crezut ca celebrul tenismen in varsta de 69 de ani va mai ajunge vreodta in fata altarului.

Un articol de Roxana Pitic

Citește și:

Vizionare placuta


Kudika
24 Iunie 2008
Echipa Kudika
Iti place acest articol? Recomanda-l prietenilor:

Ti-a placut acest articol?

Aboneaza-te pe Kudika pentru a primi articole similare.